Saša Popović u velikom problemu: Isplivala tajna afera koju je imao sa poznatom pevačicom

od strane | jul 14, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Tajna Saše Popovića godinama je skrivana, ni Suzana dugo nije ništa znala

Pre ljubavi i braka sa Suzanom, poznato je da je Saša Popović bio u vezi sa Zlatom Petrović sa kojom je i dan-danas u sjajnim prijateljskim odnosima, međutim, tek nedavno se saznala tajna Saše Popovića o još jednoj pevačici. Naime, u pitanju je Biljana Jevtić sa kojom Sale nije ništa imao, ali je priznao da je dugo maštao o njoj.

Pročitajte: Samo Saša Popović zna – Dragana Katić se suočila sa najtežim problemom, hemioterapija prepodne, snimanje popodne

Ata images

Naime, Saša je sam nedavno otkrio da je u jednom periodu baš bio lud za Biljom Jevtić sa kojom se tada intenzivno družio, kao i da je pao na njene bujne prirodne grudi, međutim, nije uspeo da je osvoji jer ga je preduhitrio Aca Ilić.

Pročitajte: Saša Popović u strahu od muža poznate pevačice – Ona sve zakuvala

Foto: Ata Images

– Dok se nisam oženio sa Suzanom, bio sam zaljubljen u Biljanu Jevtić. Kakva je ona riba bila! Pored toga što je bila dobra pevačica, bila je prelepa i imala je velike, prirodne grudi. To mi se uvek dopadalo kod nje. Sretao sam je na nastupima i družili smo se, ali među nama se nikada ništa nije desilo. Posle je osvojio Aca, ne znam šta je videla na njemu – rekao je i tako je otkrivena tajna Saše Popovića za koju dugo niko nije znao.

Pročitajte: Aca Ilić glumi, pa još Radživa Gandija

Sa druge strane Bilja je priznala da ona prema Popoviću nikada nije gajila nežna osećanja.

– Lepo je kada je neko u nekog zaljubljen, ali moj suprug je taj koji je osvojio moje srce. Nikad nisam radila sa Sašom. Imali smo samo jedan susret, kada me je pokojna Rada Todorović Babić vodila na Brenin koncert da vidim kako izgleda. Tek sam počinjala i bila sam njen pulen. Tada sam prvi put videla Sašu. Nisam znala da sam mu se dopadala, ali to nije ružno. Nikada nisam obraćala pažnju na njega, a pogotovo na to kakav je frajer bio. Tvrdim samo da je divan drug i čovek prema meni, ali nisam ga nikad gledala na taj način. Čim sam počela karijeru 1983, upoznala sam Aleksandra i tada su za mene završene sve priče o frajerima – izjavila je Bilja nakon što je u javnost dospela tajna Saše Popovića.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: Svet

IZVOR: Svet

FOTO: Ata Images/Rajko Ristić

Pročitajte i…

Opširnije