Sada je definitivno kraj, Mirka prevarila partnera sa ovim prezgodnim kolegom: Vujadin očajan

od strane | mar 6, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Bivši dečko Mirke Vasiljević je njen kolega koga svi dobro znamo

Mirka Vasiljević kako i sama kaže odrasla je u ljubavi sa nevenčanim suprugom Vujadinom Savićem. Zajedno su od njene 19. godine života, a kao kruna skladnog odnosa na svet je stiglo njihovo četvoro predivne dece Andrej, Adriana, Mihajlo i Anika.

Pročitajte: Najvažniju lekciju naučila je od majke, sve žene će se složiti sa Mirkom Vasiljević

Foto: Instagram

Popularni par nedavno se preselio u srpsku prestonicu nakon što je fudbaler okačio kopačke o klin i započeo profesionalnu trenersku karijeru u Crvenoj Zvezdi. Glumica nije krila koliko ju je ova odluka obradovala jer je Beograd oduvek bio njihova baza i deca najviše vole ovde da provode vreme. A tu je uvek i baka servis koji uskače u pomoć kad god je potrebno čuvanje mališana.

Pročitajte: Majka Mirke Vasiljević konačno u javnosti – Sad je otkrila šta misli o zetu preljubniku (foto)

Ata images

O Mirki i Vujadinu često mogu da se čuju i pročitaju razne spekulacije, međutim uprkos svemu njihova ljubav uspešno savladava sve prepreke i čini se nikad nije bila jača. I dok svi čekaju čuvenu svadbu o kojoj se godinama priča, Savić i Vasiljevićeva okrenuti su poslovnim obavezama kojih imaju na pretek.

Pročitajte: Nećete moći da verujete da je ovo ona – Ovako Mirka Vasiljević izgleda posle četiri trudnoće

Instagram

O Mirkinom ljubavnom životu pre nego što je upoznala fudbalera javnost malo zna. Osim toga da je bila u vezi sa sinom beogradskog kontroverznog biznismena. Međutim, nedavno su isplivali novi zanimljivi detalji glumičine prošlosti. Naime, domaća javnost do sada nije znala da je bivši dečko Mirke Vasiljević bio i Viktor Savić, sa kojim je, kako je za medije otkrio izvor bila u romansi, nakon koje se ubrzo vratila tadašnjem dečku.

Pročitajte: Pre Vujadina, Mirka Vasiljević je volela ovog poznatog dasu, svi mu odlično znate oca

Rajko Ristić

– U jednom trenutku prekida veze Mirka je počela romansu s kolegom Viktorom Savićem, da bi se samo nekoliko dana kasnije vratila u zagrljaj aktuelnom dečku – rekao je svojevremeno izvor za „Kurir“, a glumica je odabrala da o svojim emotivnim izborima ipak neće govoriti.

Pročitajte: Porodila se Mirka Vasiljević – Glumica ČETVRTI put postala mama

Rajko Ristić

– Uvek rado odgovaram na pitanja koja se tiču mog posla i ona koja su u vezi sa suprugom i decom. Međutim, ne želim da pričam o nečemu što je deo moje prošlosti i što se dešavalo u srednjoj školi. Nije da izbegavam da pričam o tome jer sam posebna, već je to totalno degutantno – rekla je za medije osvrnuvši se na svoje stare ljubavi, dok romansu sa kolegom nije komentarisala.

Ubrzo nakon što je prekinula višegodišnju vezu sa Lazarom Kosmajcem, uplovila je u ljubav sa Vujadinom, a sve ostalo je istorija.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Story.rs

FOTO: Ata images

Pročitajte i…

Opširnije