RUŠKA JAKIĆ OTKRILA ZAŠTO NIKADA NE NOSI ZDRAVSTVENU KNJIŽICU

od strane | jan 10, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Voditeljka kultne emisije „Ljubav i moda“ Ruška Jakić, svojim ekscentričnim izgledom i izjavama oduvek se izdvajala na javnoj sceni i decenijama već važi za damu sa stilom.

Izvor: Kurir TV printscreen

Svaka žena je bar jednom u životu izgovorila njenu čuvenu rečenicu Ruške Jakić „Dobro jutro, lepotice“, a nedavno je otkriveno i koliko tačno ima godina.

Ruška Jakić je sada bila gošća šestog podkasta „Nije sve tako crno“ autora i voditelja Jovane Matić Đokić i govorila o svim pobedama, padovima i borbama koje su joj obeležile život.

„Svakome u životu se događaju loše stvari, treba se suočiti sa problemom. Svako vam uđe u život, uzme koliko hoće i ode, a uzima samo onoliko koliko dozoljavamo. Verujte da Bog ima zadnju reč, za sve što se događa ima neki razlog i tražite ga u sebi a ne u drugima“, rekla je Ruška i otkrila:

„Misli su ključna stvar. Znate, kada kažete sebi, imam ‘koverat za crne dane’, odmah šaljete poruku da će crni dani doći. E ja imam ‘koverat za uživanje’. Nikada ne nosim zdravstvenu knjižicu, jer kada je god stavite u novčanik pomislite ‘Ne daj Bože da mi zatreba’ i odmah šaljete lošu poruku. Ja ne mislim da će da mi zatreba zato je i ne nosim. Zato uvek govorim da lepo živim sa 1.000 dinara i 1.000 evra. Život je lep i ne postoji crno“, poručila je Ruška Jakić koja je jednom prilikom otkrila gde se oblači, šta uradi kad istrese ceo novčanik, ali i šta kada stignu računi.

Nedavno su na društvenim mrežama isplivale i Ruškine fotke bez šminke, a njeno lice iznenadilo je javnost:

BONUS VIDEO:


Pogledajte

10:02

„A ŠTA ĆU? TO JE MOJ ŽIVOT! DA VRIŠTIM? DA SE BACAM PO PODU?“ Ruška Jakić kod Gajića, poslala SNAŽNU PORUKU: Sve sam iznela!

Izvor: Kurir TV

Izvor: Kurir TV

(Kurir./MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Opširnije