Ruška Jakić očitala bukvicu Harisu Džinoviću: Ko te terao da daješ?! Ti si, u stvari, kupovao ljubav!

od strane | jun 27, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Ruška Jakić očitala bukvicu Harisu Džinoviću

Vest o razvodu Harisa i Meline Džinović stara je već nekoliko meseci, ali komentari na tu temu ne prestaju da odzvanjaju. Svoje mišljenje sada je iznela i Ruška Jakić.

Luka Šarac

 

Iako se pričalo da je 22 godine dug brak okončan na Melininu inicijativu, osude javnog mnjenja usmerile su se ka folk zvezdi.

Pročitajte: Ušao je u njen život posle razvoda i zarobio joj srce – Melina Džinović konačno uslikana

Za razliku od sada već bivše supruge, koja nije dala nijednu izjavu, Haris Džinović nije štedeo reči. Ogorčeno je poručivao kako ga je Melina iskoristila, dok je on davao “šakom i kapom”.

Upravo to njegovo “davao sam” poslužilo je kao inspiracija za brojne šale koje su osvanule na društvenim mrežama.

Luka Šarac

 

– Ko te je terao da daješ – javno se obratila Ruška Jakić, u intervjuu koji je dala za Hype televiziju.

– Jesi li se oženio iz ljubavi ili se ona udala zato što si ti davao – zapitala se voditeljka, kritikujući ponašanje Harisa Džinovića nakon razvoda.

Pročitajte: Otvoreno pismo Ane Mihajlovski Melini Džinović – Kakva drskost, odakle joj pravo da se promeni!

– Ne razumem te prozivke ko je kome šta uradio, ko je kome davao. Pa, što si kupovao? Nisam te ja terala. Ti si, u stvari, kupovao ljubav – smatra Ruška.

Mirko Tabašević

 

Novinarka i voditeljka sa višedecenijskim stažom, koja iza sebe ima tri braka i tri razvoda, iskreno je poručila da smatra ružnim prozivke “davao sam” ili “davala sam”, o kome god da je reč.

– To, zapravo, govori o njima. Stalno ponavljam: sve ružno što kažeš o nekome, govoriš o sebi. Jesi li ti voleo tu ženu? Ako si joj davao, što moraš da pričaš – zaključila je Ruška Jakić.hellomagazin.rsLuka Šarac

Slične Vesti

Pročitajte još

Opširnije