Ruka u ruci dokaz velike ljubavi: Duško Tošić oduvao Jelenu i pokazao ko je ukrao njegovo srce FOTO

od strane | maj 14, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Duško i Nika Tošić uživaju u Italiji

Iako se o njihovom razvodu već nekoliko godina neprestano spekuliše, tek je krajem 2022. godine pop diva, Jelena Karleuša otkrila da su odnosi između nje i Duška Tošića izuzetno narušeni. Čini se da koliko god se ona trudila da porodicu održi na okupu, krah braka je neminovan, međutim do istog još nije došlo.

Pročitajte: Porodica ponovo bljesnula starim sjajem, ćerke presrećne – Karleuša i Duško konačno zajedno, mama i tata se ljube FOTO

Pevačica je tada između ostalog izjavila i kako se bivši fudbaler više ne oseća kao deo njihove porodice, međutim oboje se trude da njihove ćerke celokupnu situaciju i njihove nesuglasice što manje osete i lakše podnesu, čemu svedoči i najnovija fotografija legendarnog fudbalera. Ono što je primetno je da Atina i Nika ne osete nikakve loše roditeljske odnose, već uživaju i sa mamom i sa tatom.

Pročitajte: Dušku definitivno odzvonilo – Karleuša otkrila zašto je muž više ne zanima

Nekadašnji bračni partneri trude se da udovolje svojim mezimicama, te su na meniju često luksuzna putovanja kojima se devojčice veoma raduju, a ovog puta u avanturu u Italiju krenule su sa poznatim tatom što smo saznali kako iz njegove, tako i iz objave preslatke Nike koja je veoma aktivna na Tik-Toku.

Pročitajte: Duško će da pozeleni od muke kad sazna koga je zavela Karleuša – On je moćnik koga svi znaju

Naime, Duškova slika sa stadiona iz Rima gde se za vikend igrala utakmica između Rome i Intera osvanula je na njegovom Instagram profilu, a zatim je i njegova mlađa ćerka objavila snimak iz istog grada, što je bilo dovoljno da shvatimo da je tata spojio lepo i korisno, te na poslovni put odlučio da povede i svoje mezimice.

Pročitajte: Nakon što je Duško rešio da se razvede, Karleuša bez stida njemu ponudila svoje telo FOTO

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images

Pročitajte i…

Opširnije