„REKAO JE DA ŽELI DA IMA ODNOSE SA MNOM I MOJIM SINOM (5)“ Strava i užas u Prokuplju, žena prijavila poznanika zbog uznemirujućih poruka

od strane | maj 30, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

I.P. iz Prokuplja podnela je prijavu protiv poznanika N.M. zbog sumnje da joj je slao poruke u kojima navodi kako želi da ima seksualni odnos sa njom i njenim petogodišnjim sinom. Osnovno javno tužilaštvo u Prokuplju, koje je upoznato sa slučajem, dalo je nalog policiji da detaljno proveri navode prijave, nakon čega će biti kvalifikovano delo.

Blic

Komentara 1

Foto: Snežana Krstić / Ringier

Policija porkivalica

Navodno I.P. je protiv svog poznanika, podnela krivičnu prijavu u kojoj navodi kako joj u dužem vremenskom periodu šalje uznemirujuće poruke.

Blic preporučuje

– Prema rečima žene koja je podnela prijavu, N.M. je od nje tražio da fotografiše stražnjicu njenog petogodišnjeg sina i da joj pošalje te slike. Navodno, slao je i poruke u kojima kaže kako želi da ima seksualni odnos sa I.P., ali i njenim sinom i da je to radio drugim majkama i deci – navodi dobro obavešteni izvor Informera.

Majka pokazala poruke policiji

Prema njegovim rečima, preplašena majka je sve uznemirujuće poruke predala policiji.

– Sve će se znati nakon dokaznih radnji koje su naložene policiji. Ukoliko policija prikupi potrebne dokaze, formiraće se predmet i na osnovu toga kvalifikovati delo – potvrđeno je u Osnovnom tužilaštvu u Prokuplju.

(Informer)

Opširnije