Regionalne muzičke zvijezde razgalile srca publike na Trgu Republike

od strane | dec 28, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara
Miloš Vasiljević


Koncert na Trgu Republike Srpske: Regionalne muzičke zvijezde u misiji humanosti


Banjaluka – Regionalne muzičke zvijezde razgaliće večeras srca hiljada Banjalučana koju su došli na Trg Republike Srpske i na taj način uključili se u misiju humanosti, a sve u sklopu donatorske večeri S ljubavlju hrabrim srcima.

Na humanitarnom koncertu nastupiće regionalne zvijezde Svetlana Ceca Ražnatović, Miroslav Ilić, Aca Lukas, Leksington bend, Jovan Perišić, Maja Tatić, Ivana Perić, Vanja Mišić, a koncert je otvorio Nikola Rokvić koji je sve prisutne pozvao da pozovu broj 1411.

Ove zvijezde razveselile su mnoge Banjalučane, ali ne samo žitelje najvećeg grada Srpske. Beograđanka Milica Majstorović sa porodicom od juče boravi u najvećem gradu Srpske, pa su, kako kaže za „Glas Srpske“ iskoristili priliku da budu na platou ispred RTRS-a.

– Prelepo je vreme, poznati izvođači uveličali su ovo posebno veče. Upoznati smo i da ovo ima humanitarni aspekt pa smo dali svoj skromni doprinos – rekla je ona. Publika ima priliku da uživa u poznatim hitovima, ali i da pozivom na 1411 pokaže crtu humanosti i solidarnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Opširnije