Reči si najjači afrodizijak: Pet moćnih rečenica koje žene žele da čuju tokom seksa

od strane | mar 10, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

A. J.

Foto: unsplash.com/medicadetion

I reči mogu biti moćan afrodizijak u krevetu. Svako ima svoje želje kada je u pitanju vođenje ljubavi, ali ovih pet rečenica bez sumnje će odobriti većina žena.

„Reci mi šta želiš“

Mit o tome kako bi muškarci trebalo da čitaju ženine misli kada je u pitanju vođenje ljubavi odavno je zaboravljen. Ako nešto žele, onda to dame treba i da kažu, a još je lepše kada muškarac sam pokaže interesovanje za zadovoljstvo svoje partnerke i želju da joj ugodi.

„Da, imam kondom“

Samosvesne žene same će se pobrinuti za kontracepciju, ali uvek vole da znaju da i njihov partner vodi računa o tome i da je svestan važnost odgovornog seksualnog ponašanja.

„Sviđa li ti se to što radim?“

Sramežljivije žene možda neće odmah partneru dati do znanja šta im najviše prija i godi. Zbog toga je ovo jednostavno pitanje najbolji način da muškarac sazna oseća li se žena dobro ili ne.

„Obožavam tvoje…“

Svi se ponekad osećamo malo nesigurno tokom vođenja ljubavi pa je uvek lepo čuti šta to partner najviše voli na nama i čega ne može da se zasiti. Takav iskreni kompliment u intimnim trenucima ženama podiže osećaj samopouzdanja, prenosi Avaz.

„Fantastična si“

Muškarci obožavaju kada žene pohvale njihove seksualne veštine, ali zašto oni ne bi pohvalili njihove? Kvalitetan seks je dvosmeran proces kojem takođe mora da vlada jednakost.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Opširnije