Reči prevarene žene dugo će odzvanjati: Danijela Dimitrovska nije štedela Ognjena i Minu, ovo je prava istina

od strane | maj 20, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Oglasila se Danijela Dimitrovska o Ognjenu i Mini prvi put

U julu prethodne godine osvanula je vest u svim medijima da se jedan od najstabilnijih brakova na javnoj sceni raspao. U pitanju su bili Danijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić koji su u ljubavi proveli više od jedne decenije i imaju sina Matiju. Oni su tada kratkim zajedničkim saopštenjem potvrdili krah braka, ističući da ostaju u dobrim odnosima kako bi zajedničkim snagama odgajali sina ali i da razlog razvoda nije nikakva treća osoba.

Pročitajte: Ognjen Amidžić konačno progovorio o devojci Mini – Ovo su pravila koja mora da poštuje da bi bila sa njim

Foto: Ata images

Iako je sve delovalo idealno samo oni su znali šta se dešava u njihova četiri zida porodičnog doma na Dorćolu u kojem je nakon razvoda ostao da živi Ognjen, ispostaviće se ne zadugo sam. Manekenka je sa sinom prešla u novu nekretninu u najluksuznijem naselju u srpskoj prestonici. Kako su istakle Amidžićeve komšije nedugo po razvodu on je počeo da dovodi u stan novu izabranicu i koleginicu, Minu Naumović.

Pročitajte: Tek što se saznalo za novu vezu Ognjena Amidžića, voditeljka ga napustila i otkrila sve detalje

Tek nedavno je voditelj potvrdio emotivnu vezu sa koleginicom sa kojom deli kadar, a od tada se novopečeni par više ne krije već grabe svaki trenutak da otputuju negde i time obaveste fanove da uživaju u ljubavi. I dok su zaljubljeni golupčići bili u Istanbulu, Ognjenova bivša odvela je sina Matiju u Pariz gde su uživali u Diznilendu. Po povratku sa puta oglasila se Danijela Dimitrovska o voditelju i njegovoj novoj partnerki.

Pročitajte: Matija postaje stariji brat – Danijela Dimitrovska nedugo nakon razvoda objavila vesti o trudnoći FOTO

Foto: Ata images

– Što se toga tiče, ja svima želim ljubav. Ja sam jedno biće koje ceni sve što je lepo i pozitivno i stvarno svima želim ljubav i to je to – rekla Danijela sa osmehom.

Na pitanje da li će javnost upoznati i njenog novog partnera, Danijela je bila jasna:

Pročitajte: Šta se desilo sa nekada savršenim licem – Najnovija fotografija Danijele Dimitrovske zapanjila javnost FOTO

Foto: Instagram

– O tome ćemo da pričamo kad dođe do toga, nikad ništa nisam krila, tako da neću kriti ni to. Ja sam uvek zaljubljena. Da li je to ljubav koja potiče od prijatelja, porodice deteta, to je ono što mene ispunjava.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images

Pročitajte i…

Opširnije