Razvodi se Dženan Lončarević: Nakon više od dve decenije ljubav se ugasila

od strane | apr 15, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Razvod Dženana Lončarevića iznenadio je sve

Dženan Lončarević je svojim prepoznatljivim glasom stekao je popularnost na balkanskoj muzičkoj sceni. Tokom svoje karijere objavio je brojne albume i singlove, a poznat je po svojim emotivnim i snažnim nastupima, a svoj privatan život pevač se oduvek trudio da drži daleko od očiju javnosti.

Ata images

Razvod Dženana Lončarevića nakon 25 godina ljubavi

U domaćim medijima kao bomba je odjeknula vest da se pevač Dženan Lončarević razvodi od supruge Samire. Njih dvoje, inače, poznaju se još iz perioda pre nego što se on proslavio i zaplovio u muzičke vode, piše dalje “Telegraf”.

Sudbonosno “Da” su jedno drugom izgovorili 2006. godine i u braku su dobili dvoje dece. Samira se u javnosti nikada nije eksponirala i još uvek je za sve velika misterija. Razvod Dženana Lončarevića je šokirala, a pevač je često izbegavao da priča o supruzi i porodici.

Pročitajte Jovana Jeremić otkrila sve o drugoj trudnoći i polu deteta, ali ime koje je odabrala će vas zaprepastiti

Upitan jednom prilikom zašto nikada ne govori o svom privatnom životu, Dženan je rekao:

“Zato što je privatan, ljude zanima moja muzika i to tako treba i da ostane.”

Ivan Vučićević

Njegova karijera traje više od deceniju i po. Davne 2006. godine počeo je da nastupa u beogradskim klubovima, gde je vrlo brzo stekao status muzičara koji stvara odličnu atmosferu.

Kako je svojevremeno izvestila emisija “Paparaco lov”, kada je prvi put pratila Dženana, on je samo deo svog vremena živeo u rodnom Prijepolju sa suprugom i decom.

Pročitajte  Bolna ispovest pevača o tragediji koja ga je zauvek promenila – Posle te noći više ništa nije bilo isto…

Ono pred čim se domaća javnost zbunila tada nakon pomenute emisije je činjenica da je Dženan, prema tvrdnjama “Paparaco lova”, kada je u Beogradu stan delio sa prijateljicom Milicom.

Šta je o tome tada mislila Dženanova supruga javnosti nije poznato, kao ni to da li je Dženan nastavio da živi na dve adrese, jer je nakon pomenute emisije još bolje počeo da čuva svoj privatni život od radoznalih pogleda.

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, Ivan Vučićević

Pročitajte i…

Opširnije