Razvod je bio neizbežan, prvi muž na sve načine pokušao da joj oduzme sina: Saša će zauvek biti njegov otac

od strane | maj 11, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Prvi suprug Suzane Jovanović brzo je nestao iz njenog života

Saša Popović i pevačica Suzana Jovanović iz dugogodišnje ljubavi imaju ćerku Aleksandru. Iako Suzana ima sina sa muškarcem sa kojim je bila u braku pre Saše, Popović ga smatra ravnopravnim članom porodice i svojim sinom. Razvod Suzane Jovanović bio je neprijatan jer je prvi suprug Suzane Jovanović Danijelov biološki otac pevačici pravio probleme.

Foto: Ata Images

Prvi suprug Suzane Jovanović u njenom životu je davna prošlost 

Pevačica i Popović venčali su se 1998. godine, a godinu dana kasnije dobili su ćerku Aleksandru. Međutim, Saša nikada nije krio koliko voli Danijela, Suzaninog sina iz prvog braka.

Pročitajte Dragana Mirković zaplakala, pa progovorila o deci i bivšem mužu – Tonija će ove reči zaboleti

– Volim ga kao da je moj najrođeniji, žao mi je što mu ja nisam pravi otac – više puta je ponovio Saša Popović, kome Danijel uzvraća ljubavlju i poštovanjem.

Foto: Rajko Ristić

Prvi suprug Suzane Jovanović, za koga se udala sa nepunih 18 godina i razvela posle sedam meseci braka, po svemu sudeći nija zaslužio da ga pominje ali ga je prelepa Suzana, ipak, pomenula svega nekoliko puta za sve ove godine, a može se reći da ga se nerado seća.

Pročitajte Suzana Jovanović otkrila ko je otac njenog sina – Evo šta se dešava sa čovekom kojem je rodila Danijela

– Danijel je odrastao uz Sašu. Otac je onaj koji brine o vama, bez obzira na to da li je biološki ili ne. Sve što zna o životu naučio je od njega. Sale ga je školovao i othranio, i u svakoj prilici ističe da je Danijel više nego njegov sin – izjavila je jednom prilikom pevačica, preneo je ranije “Hello” koja je, kako bi se u potpunosti posvetila mužu i deci, svesno odlučila da karijeru stavi u drugi plan.

Ata images

Međutim, razvod Suzane Jovanović od prvog supruga nije bio lak, jer je on na sve načine pokušavao da joj oduzme sina.

Pročitajte: Saša Popović POBESNO – Suzani Jovanović nude OZBILJNE pare, a ona neće da uzme

– Ja sam bila jedna od najboljih drugarica direktora Centra za socijalni rad u Smederavu, gde se Suzana borila za starateljstvo nad sinom Danijelom. Njen bivši muž želeo je da joj uzme dete i socijalni radnici su rekli da je bolje da ga on čuva pošto je Suzana pevačica, ali ja sam se zauzela i mnogo joj pomogla. Kada je Danijel dodeljen Suzani, drug mi je rekao da je to mojom zaslugom – otkrila je nedavno tekstopisac Ljiljana Jevremović.

AUTOR: SVET

IZVOR: KURIR

FOTO: Rajko Ristić

Pročitajte i…

Opširnije