Rastanak je bio neizbežan: Kaća i Gobelja više ne žive zajedno, evo šta se desilo

od strane | apr 6, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Ljubav Kaće Grujić i Marka Gobeljića odoleva svim izazovima

Iako su dugo krili emotivnu vezu, zatim i njenu trudnoću, Katarina Grujić i Marko Gobeljić pravi su primer iskrene ljubavi. Oni su se poznavali dugi niz godina a iz velikog prijateljstva nastala je još veća ljubav koja je krunisana brakom.

Instagram

Popularni par napravio je građansko venčanje na imanju Nataše Bekvalac u Čeneju, a godinu dana kasnije gala svadbu u srpskoj prestonici o kojoj se danima nakon pričalo.

Iako su oboje izuzetno uspešni u svojim profesijama, trude se da svaki slobodan trenutak iskoriste kako bi ga proveli zajedno, a od decembra 2021. godine imaju i najslađe društvo, ćerkicu Katju.

Pročitajte Melina o Džinoviću, iskreno i okrutno – Harisova bivša umire od sramote zbog svega što se dešava

Katarinin suprug Marko Gobeljić nedavno se zbog posla preselio u Atinu, a pevačica je otkrila da joj razdvojenost teško pala.

Foto: Rajko Ristić

“On se u septembru preselio u Atinu i bilo je jako teško u početku. Ja zbog svojih poslovnih obaveza i Katje nisam mogla da pređem tog trenutka. Mislila sam da će posle Nove godine biti manje posla, međutim, izbacila sam pesmu i krenulo je još više posla”, rekla je Katarina za Grand, pa nastavila:

“Teško je, jer od trenutka kada smo počeli zabavljanje, verili se, venčali, nismo se odvajali uopšte. On je vikendima u karantinu, ja vikendima radim i to je to, svih ostalih dana smo zajedno i živimo zajedno. Ali sad odvojeni skroz i da ja odem jednom u mesec dana, mnogo je malo i velika je promena i za mene i za njega. Uvek kažem, mladi smo, zdravi smo, pravi smo. Znamo zašto sve ovo radimo, za budućnost našeg deteta, nas i bićemo mi ponovo zajedno.”

Pročitajte Kada je najteže, shvatiš ko su ti prijatelji – Kaća Grujić se prisetila teškog životnog perioda

Podsetimo, prošle godine su se pojavile spekulacije na temu njihovog braka s obzirom na to da je Grujićeva otputovala u daleku Australiju bez porodice.

Naime, pevačica ima mini turneju na najjužnijem kontinentu, te će desetak dana biti odsutna od kuće a najteže je pada odvajanje od ćerke koja je za nju veoma vezana.

Iako su mnogi pomislili da je ljubav Kaće Grujić i Marka Gobeljića na ispitu, grdno su se prevarili jer suprug Marko zbog profesionalnih obaveza nije mogao da joj se pridruži a ona ga redovno obaveštava kako se provodi u zemlji kengura.

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, Instagram, Rajko Ristić

Pročitajte i…

Opširnije