„RASTA JE MALO CAVA“ Poručio joj da je s ljubavnikom bila kod njega, Vesna Đogani odmah ODBRUSILA

od strane | jan 29, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Vesna Đogani nije ostala dužna Rasti, te mu je odmah javno uzvratila.

Izvor: MONDO/uroš arsić/stefan stojanović

Pjevačica Vesna Đogani, koja neretko bez zadrške komentariše sve aktuelne teme, nedavno je isprozivala domaće trepere i njihovu muziku, navodeći da Rasta, Devito i Vojaž neće postojati na muzičkoj sceni za dvije godine. Stefan Đurić Rasta nije ostao nijem na ovu njenu izvaju, te se ubrzo oglasio na Instagramu.

„Ko će da podsjeti gospođu da je bila sa svojim mužem/ljubavnikom kod mene u studiju da izmole pjesmu“, napisao je on, a sada je Vesna ponovo prokomentarisala cijelu situaciju i otkrila kako je ovaj njegov komentar utisao na nju.

Nemam komentar, on je ispao onako malo cava, nije ispao fer, iznenadio me je time što je rekao, ja sam stekla utisak da oni sve ovo rade zbog para. Mene ne može niko da iznervira, a pogotovo ne on“, poručila je Vesna, a svi se pitaju kako će Rasta reagovati na ove teške riječi.

Đoganijeva je ranije navela i da je treperima bitan samo novac koji zarađuju, a ne i karijera i opstanak na sceni.

„Vojaž, Rasta, Devito, oni samo hoće brzu lovu, dobru lovu, oni neće biti tu za dve godine sigurna sam. Oni gledaju biznis, oni sad kako se ponašaju u svojoj karijeri, oni to rade kao biznis, to je svima nama jasno. Njega ne zanima da za trideset i nešto, plus, radi i ide na tezge, boli ga uvo. Pa i dan danas on izbaci album da bi dobijao od Spotifaja i ostalo, mislim jasna nam je matematika, mi koji smo stariji, koji se bavimo time malo duže“, istakla je tada Đoganijeva.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Opširnije