„Prvo je rekao da je biseksualac, a posle je ipak priznao da je gej“: Poznati voditelj u „Među nama“ otkrio sve o Eltonu Džonu

od strane | jun 30, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

„Ovo je veoma posebno i dirljivo veče“, rekao je Elton Džon nedavno na bini jednog festivala, i dodao kako je to bio možda poslednji nastup u Velikoj Britaniji.

O značaju i veličini muzičke zvezde, voditelj emisije „Među nama“ govorio je sa rok kritičarkom Jadrankom Janković i voditeljem Vojom Nedeljkovićem.

„Ne možete prebregnuti činjenicu koliko je on aktivan na sceni, ima impoznantu i modnu karijeru. Ne mislim da pravi foru da najavi prekid turneje, pa ima još tri, nego je ovo pravi način da se oprosti od publike, i koristi priliku da odmori i na neki način uživa u toj muzičkoj penziji“, rekla je Jadranka na početku.

Elton John Foto: Tanjug/Joel C Ryan/Invision/AP

„Kada je, na primer, reč o Scorpionsima, njihov prosečan član benda ima 75 godina, a bend postoji 60 godina. Kada gledate rok veterane, fascinantno je da ljudi u tim godinama mogu da se bave time. Elton Džon ima fascinantnu karijeru, a na poslednjem koncertu sam je najavio da se zahvaljuje svim prisutnima što su se pojavili u originalnim kostimima, odnosno onima koje je on oblačio tokom karijere“, dodala je Jankovićeva, a onda se nadovezao Voja Nedeljković:

„Bio je prvi u nečemu, u oblačenju, u maskama, u autovanju jer je ’76. rekao da je biseksualac, da bi se tek tamo krajem sedemdesetih autovao da je gej. To je velika hrabrost, prvo je hteo na mala vrata da uđe pa je rekao da je biseksualan, a posle je ipak priznao da je homoseksualac.“

Šta su još gosti rekli, pogledajte u videu sa početka teksta.

***

BONUS VIDEO Katarina Žutić i gostovanje u emisiji Među nama

Opširnije