PREVARILA GA S BIVŠIM, PA SE POKAJALA! Aleks priznala da se OGREŠILA o Dejana, ali sad je kasno

od strane | mar 17, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Aleksandra Nikolić je u Zadrzi prevarila i ostavila Dejana Dragojevića, ali je sada ostala i bez njega i bez velike ljubavi Filipa Cara.

Izvor: YouTube/Zadruga Official

„Rekla si da je razlika između Dejana i Filipa to što je iskren. Da li treba da verujemo u sve što Filip govori o tebi? Kakav god da je, Dejan te je čuvao kao kap vode na dlanu“, glasilo je pitanje jednog gledaoca tokom emisije sinoć

Dejan Dragojević je bio bolji prema meni, ogrešila sam se o njega i nije izgovorio laž. Nijednu laž, nijednu ružnu reč nije rekao o meni. Upoznao me je sa svojim bratom i porodicom, lepo se ponašao prema meni. Imali smo i mi neke naše momente, nije svaka veza idelna, ali neću prepričavati“, odgovorila je Aleksandra, na šta je voditelj konstatovao da je ispalo da je Filip iskreniji, a Dejan folirant.

„Shodno onome što on priča i da mu se kose reči i dela i ove budalaštine, naravno da nije iskren, naravno da je najveći lažov i manipulator„, odbrusila je Aleks i navela da je Dejan iskreniji od Filipa, koji se umešao: „Ona sada na konto tih stvari koje govori – to da je iskren, kosi se sa onim stvarima koje je ona meni govorila. Zna ona najbolje šta je pričala i govorila o celokupnom odnosu. Na kraju krajeva, samim tim što ovo priča i kako je vrednovala i kako se zahvalila, govori samo o sebi. Da je Aleksandra bila ovde s Dejanom, ukoliko sam hteo, završila bi sa mnom, nema razlike da li je on ovde ili napolju„.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Opširnije