PREVARENA ŽENA MU UNIŠTILA KARIJERU

od strane | maj 20, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Foto: Frank Micelotta/Fox Sports/Picturegroup / Shutterstock Editorial / Profimedia, Printscreen TikTok

Čuveni bokserski šampion Endi Ruiz (33) nedavno se na buran način rastao od svoje supruge Džuli Lemus.

Lemus je saznala da bokser ima ljubavnicu pa je rešila da ga izbaci iz rođene kuće. Bokser je nekoliko puta prevario svoju dragu i ona je prelazila preko toga zbog dece i opraštala mu neveru. Međutim, u jednom momentu joj je prekipelo.

Izbacila ga je iz njihovog zajedničkog doma i snimila kako skuplja sve njegove stvari i baca ih u kante za smeće, a onda izbacuje na ulicu.

Nažalost, nije se tu zaustavila. Ne miri se sa činjenicom da ima drugu, pa je rešila da mu uništi život i karijeru. Sada je hakovala njegov profil na društvenim mrežama i objavila šok snimak na kom Ruiza optužuje za doping.

Želim sa vama da podelim kako izgleda moj život van kampa. Volim da uzimam kodein i pušim travu po ceo dan. Takođe, volim da dovodim prostitutke. Nakon svega odem da očistim krv kako bih bio čist kada dođe doping kontrola u kamp„, pisalo je na objavi koju je postavila njegova bivša supruga.

‼️ Astonishing now-deleted tweet from someone who gained access to Andy Ruiz’s account today and made a series of allegations against him… pic.twitter.com/Q5H4RiCd9W

— Michael Benson (@MichaelBensonn) May 19, 2023

Endi je odmah nakon šokantne objave demantovao da koristi nelegalne supstance i otkrio da bivša pokušava da ga uništi.

Ta kučka mi je hakovala profil. Besna je jer sam srećan sa devojkom. Očigledno ovim objavama želi da mi uništi karijeru, ali Bog ima veće planove za mene. Sve je ovo sr*nje„, kaže Ruiz i dodaje:

Mislio sam da će mi reći da se j**em i da će otići sa drugim tipom. Međutim, to se nije desilo. Šta će još objaviti? Porno snimke sa mog telefona? Želite li to da vidite? Recite joj da objavi„.

‼️ Andy Ruiz confirms he was hacked by his ex as he denies the allegations posted on his Twitter account today… [🎥 @Andy_destroyer1] pic.twitter.com/oMIwlK3GB1

— Michael Benson (@MichaelBensonn) May 19, 2023

Optužila ga za silovanje

Endi je nedavno dobio zabranu prilaska bivšoj ženi, pošto ga je optužila za silovanje, uznemiravanje i maltretiranje tokom veze koja je trajala punih sedam godina.

Ona je pokazala i snimke navodnih povreda i optužila ga da joj je uperio AK-47 u glavu.

Tvridi da ju je bokser u februaru ove godine šest puta silovao.

„Silovao me je bar šest puta. Našao bi se na meni odjednom. Takođe, maltretirao je i našu decu – fizički i psihički“, rekla je Lemus.

Naravno, Ruiz je odbacio tvrdnje bivše supruge. Uveren je da je ovo samo njena osveta zbog razvoda.

Kurir sport

Opširnije