Pretvarala se da je muškarac kako bi spavala sa ženama: Njena žrtva bila ubeđena da će se venčati, usledio šok

od strane | dec 21, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

A. Đ.

Njena žrtva je „videla budućnost“ sa Silvanom i planirala brak, ali je ostala užasnuta kada je otkrila svoj identitet na Fejsbuku

Foto: Cambridgeshire Constabulary

Blejd Silvano iz Šropšira u Velikoj Britaniji pretvarala se da je muškarac kako bi imala seksualni odnos sa ženama.

Ona je napravila lažni profil na društvenim mrežama i postavila svoje slike na kojima je izgledala kao da je muškarac, a prvu žrtvu je upoznala 2016. godine.

Kako je rečeno na Kembridž kraun sudu, žena je pažlji“ kako bi ubedila žrtvu da je muškarac, a u prilog tome govori i to da je imala dva puta seksualni odnos sa jednom od žrtava, a da ona nije uvidela da je u pitanju osoba ženskog pola.

Svoj pol je uspešno krila, a tokom pretvaranja govorila je da je britanski oficir, žrtvi je slala slike kako se brije kako bi je ubedila u ono što je predstavljala.

Njena žrtva je „videla budućnost“ sa Silvanom i planirala brak, ali je ostala užasnuta kada je otkrila njen identitet na Fejsbuku.

Na sudu je rekla da nikada nije srela žrtvu i da je njihova veza bila zasnovana na fantaziji i onlajn vezi. Međutim, sudija nije poverovao u navode i rekao je da je njen iskaz „neobičan, pomalo i smešan“.

Pažljivo ste se pripremali kako da izgledate kao muškarac. Namerno ste hteli da prevarite, na najpokvareniji način. Bila je ubeđena da je imala odnos sa muškarcem. Obmanuli ste je. Tokom te veze govorili ste laži. Rekli ste da ste oficir britanske vojske, a to niste. Poslali ste slike u vojničkom odelu, kako se brijete. Umalo se nije udala…„, rekao je sudija Filip Grej, prenosi Independent.

Blejd je u sredu osuđena na 10 godina i šest meseci zatvora, a sud ju je stavio u registar seksualnih prestupnika na neodređeno vreme.

(Telegraf.rs)

Opširnije