Prednosti šema na jednu noć: Zašto je ovakav seks dobar po vas?

od strane | maj 14, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Šema na jednu noć je još uvek diskutabilna u društvu. Dok neki smataju ovu pojavu nemoralnom, drugi je prihvataju kao sasvim pozitivnu stvar. Da li su u pravu?

Dok postoje različiti stavovi povodom ove pojave, neizbežno je primetiti da definitivno postoji nekoliko prednosti ovakvih odnosa. Seks na jednu noć može imati pozitivan uticaj na vas pod određenim pravilima. Evo koje su prednosti šeme na jednu noć.

Zadovoljstvo

Prvo i osnovno pravilo je da odete u krevet sa muškarcem samo ako to želite. Ova odluka vam omogućava da pokažete svoje želje i fantazije sada, a ne kasnije. Želeli ste to, uradili ste i uživali u tome.

Uspešnost orgazama

Muškarci koji žele seks na jednu noć su često veoma muževvni i strastveni. Nije im  u prvom planu ozbiljna veza i porodica i zbog toga zrače zabavom i pozitivnošću. Naravno, verovatnoća da će vas dovesti do orgazma nije 100%, ali prirodna muška hiperseksualnost povećava šanse za to.

Šema na jednu noć: Pozitivan uticaj na zdravlje

Nije tajna da seks dobro utiče na zdravlje, uključujući i kožu, kosu i nokte. Osim toga, povećan protok krvi u kraličnim organima takođe doprinosi boljem zdravlju.

Antistres

Ako ste pod konstantnim stresom, onda vam ovo može doći kao terapija. Orgazmi menjaju unutrašnje stanje žene. Lako pretvarate probleme u zadatke, postajete ljubazniji i srećniji u životu. Dakle, ovo će vam dobro doći da se rešite stresa.

Šema na jednu noć: Novo iskustvo

Ako niste imali iskustvo seksa na jednu noć, onda niste iskusili određeni spektar emocija. Mnogi ljudi u njima uživaju, dok nekim ljudima to ne prija. Ali ovo vam omogućuje da isprobate nove vrste seksa, poze, mesta i načine.

Nemate nikakvu obavezu

Za mnoge ljude je ovo olakšavajuća okolnost. Ovo omogućava a se poptuno opustite i uživate bez ikakvih pritisaka i očekivanja. Uostalom, ukoliko vam se dopadne ovakav odnos sa jednim muškarcem, možda se to i razvije u nešto više.

Emocionalna sigurnost

Ako se odlučite na ovo, onda je veoma važno da ni vi nemate nikakva očekivanja. Ukoliko patite zbog neuzvraćene ljubavi ili vam je neko slomio srce, malo bliskosti sa ljudima vam neće naškoditi.

Naravno ovo ne podrazumeva da treba da skačete iz kreveta u krevet, a još manje da to treba da činite sa sumnjivim tipovima, ne koristite kontraceptivna sredstva ili da trpite bilo kakav vid nepoštovanja. I zapamtite, vi ste ti koji upravljate vašim životom, stoga jedino vi možete donositi odluke u njemu.

Foremniakowski/GettyImagesPlus

Najnovije na portalu Marie Claire

Opširnije