POZNATOJ GLUMICI MUŽ POSLE 18 GODINA BRAKA PRIZNAO DA JE GEJ: Život joj obeležili silovanje i rak, a krah ljubavi jako je bolelo

od strane | jul 15, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Udruženje filmskih glumaca (SAG-AFTRA) stupilo je štrajk u kojem sindikat traži da streaming divovi pristanu na pravedniju podelu dobiti i bolje uslove rada. Predsednica udruženja Fren Drešer, domaćoj publici najpoznatija po naslovnoj ulozi u seriji „Dadilja“ (The Nanny) je na konferenciji za medije progovorila o štrajku pa je održala i oštar govor.

– Ono što se ovde događa nama važno je jer ono što se nama događa u svim područjima rada, kada poslodavci Wall Street i pohlepu postave kao prioritet, a zaborave na bitne činioce koji pokreću mašinu da radi, rekla je između ostalog.

foto: Printscreen Twitter

– Mi smo žrtve. Žrtve od strane vrlo pohlepne organizacije. Šokirana sam kako nas tretiraju ljudi s kojima smo zajedno u ovom poslu. Iskreno, ne mogu da verujem koliko smo udaljeni jedni od drugih po mnogo pitanja. Žale se na manjak novca, kažu da ga gube na sve strane, a direktori zarađuju milione. To je odvratno. Sram ih bilo – dodala je.

Podsećamo, Fren Drešer se kroz život suočila s rakom, a proživela je i još neke zaista teške stvari.

Fren se proslavila pre 30 godina zahvaljujući seriji „Dadilja“ i posle velikog uspeha serije zajedno sa bivšim suprugom pokrenula veliki broj televizijskih projekata i realizacije ideja koje su joj padale na pamet. Iako danas uživa u povučenom životu i kloni se medija koliko može, njena životna priča još uvek mnoge fascinira.

Karijeru je započela kao misica, a vrlo je rano upoznala i budućeg supruga Pitera Marka Džejkobsona, za kojeg se udala 1978. sa samo kada je imala 21 godinu.

Ali 1996. godine njihovoj je ljubavi došao kraj, a razvod je bio finaliziran 1999. godine. Piter Mark rekao je da je posle dugogodišnjeg braka shvatio da je homoseksualac, a par je uprkos bračnom brodolomu ostao u prijateljskim odnosima, pa su nastavili poslovno da sarađuju.

– Naša ljubav je jedinstvena, retka i beskrajna. Osim kada je iritantan, rekla je o svom bivšem suprugu Fren jednom prilikom. Nakon što joj se bivši izjasnio kao homoseksualac, Fren se aktivno uključila u grupe za podršku prava LGBTQ zajednice.

Držali su joj pištolj uz glavu

Dok su bili u braku, zajedno su proživeli i traumatično iskustvo. Naime, 1985. godine dvojica pljačkaša provalila su u njihov dom u Los Anđelesu. Dok je jedan preturao po stanu, drugi je naizmenično silovao Fren i njenu prijateljicu držeći im pištolj prislonjen uz glavu. Frenin suprug bio je prebijen, vezan i nateran da svedoči užasnoj sceni. Glumici su nakon toga trebale godine da se oporavi, a još duže da o njemu progovori u javnosti.

Iako se protiv svega borila pozitivnošću, to joj nije pomoglo da teško ne oboli. Fren je 2000. godine dobila dijagnozu rak grlića materice. Posle operacije i odstranjivanja materice Fren je proglašena potpuno zdravom, ali nikada nije imala dece i posle Pitera Marka nije se udavala.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:02:54

RADILA SAM ZA DŽABE KAO VODITELJKA, GLUMICA I PEVAČICA! Goga Sekulić iskreno o životu, a potom spomenula i Anu Nikolić

Opširnije