Povratak u Beograd bio je koban za njihovu ljubav: Vujadin Savić otkrio da je rastanak bio neminovan FOTO

od strane | jun 5, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Vujadin Savić objavio tužne vesti na Instagramu

Prošle godine negde baš u ovom periodu Mirka Vasiljević i Vujadin Savić spakovali su kofere i sa toplog Kipra preselili su se u rodni Beograd, ponovo zbog njegovih poslovnih angažmana. Naime, on je tada završio profesionalnu karijeru i okačio kopačke o klin, ali se okrenuo fudbalu iz drugog ugla te je postao jedan od pomoćnih trenera kluba u kome je potekao.

Pročitajte: Pre Vujadina, Mirka Vasiljević je volela ovog poznatog dasu, svi mu odlično znate oca

Rajko Ristić

Mirkin nevenčani suprug za razliku od nje, veoma je aktivan na društvenim mrežama. Neretko objavi zanimljivu fotografiju mnogobrojne porodice, a njihovi fanovi jedva čekaju da vide kakav je odnos supružnika jer se o njemu u javnosti neretko spekuliše. Putem „Instagrama“ on neretko voli i da iskaže svoje emocije, a upravo to je slučaj bio i sada, te ni ono što je Vujadin Savić objavio sada nije bilo izuzetak, naprotiv naišlo je na mnoštvo reakcija.

Pročitajte: Mirka i Vujadin su prošlost – Fudbaleru se dopala ova Zadrugarka, a evo šta su radili pred glumicom FOTO

Instagram

Budući da je od malih nogu u njegovom srcu crveno-beli klub u kojem je veliki uspeh ostvario prvenstveno njegov otac, a zatim i on koji je nosio i kapitensku traku, ne treba da čudi činjenica što je trenersku karijeru želeo da nastavi u našem najtrofejnijem klubu i postao član stručnog štaba.

Pročitajte: Sada je definitivno kraj, Mirka prevarila partnera sa ovim prezgodnim kolegom – Vujadin očajan

Instagram

Veliki uspeh na čelu sa trenerom Milošem Milojevićem ove sezone ostvraili su crveno beli, a zasluge su naravno pripale i Vujadinu. Dupla kruna je osvojena, međutim u nove izazove koji slede, čitav tim moraće da se upusti sa novim šefom struke. Svoje igrače pored linije travnate površine na svakoj utakmici neće više motivisati Milojević, a na tu temu nije mogao da se ne oglasi Mirkin nevenčani suprug.

Pročitajte: Mirka smogla snage da prizna istinu o braku s Vujadinom – Nije sve tako sjajno

Instagram

 Šefe, hvala ti na svemu što si uradio za naš klub, na svakoj pobedu i trofeju koji smo osvojili. Biti deo stručnog štaba na čelu sa tobom veliko je iskustvo i zadovoljstvo. Sve znaš! Srećno – glasila je emotivna objava Vujadina Savića prepuna poštovanja, a na istu nisu mogli ostati ravnodušni njegovi pratioci, posebno vatreni zvezdini navijači.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images

Pročitajte i…

Opširnije