Postao pradeda, pa u 76. dobio blizance: Ovako danas izgledaju bivši muž Snežane Savić i njegova 32 godine mlađa supruga

od strane | mar 22, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Bivši muž Snežane Savić u ljubavi sa 32 godine mlađom ženom

Snežana Savić, koja decenijama važi za jednu od najlepših dama na našoj javnoj sceni, jednako je uspešna i u muzičkim i u glumačkim vodama. Svojevremeno je bila u braku sa rediteljem i scenaristom Dragoslavom Lazićem, sa kojim ima ćerku Anitu.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Posle razvoda od Snežane, poznati sineasta oženio se slovenačkom producentkinjom i kostimografkinjom Dunjom Klemenc, sa kojom je dobio sina Zorana i ćerku Katarinu, a onda je upoznao – sudbinsku ljubav.

Pročitajte: Ma kakav Al Paćino! Bivši muž Snežane Savić dobio je decu u 76. godini, i to sa glumicom koju svi znate

Treća sreća zove se Dragana Turkalj i mlađa je od njega 32 godine. Bavi se glumom, a verovatno ste je i zapazili u nekoj od popularnih televizijskih serija. S njom je bivši muž Snežane Savić dobio blizance, ćerku Iskru i sina Lazara. U tom trenutku imao je 76 godina, verovali ili ne.

ATA Images

 

– Upoznali smo se 1994. i vrlo brzo počeli da živimo zajedno – ispričao je proslavljeni režiser.

Venčali su se 2003, a glamurozna svadba održana je u Koraćici, gde im je dom ustupio kum, legendarni Velimir Bata Živojinović. Dugo su se borili za potomstvo, Dragana se nekoliko puta podvrgavala vantelesnoj oplodnji. Ona se u međuvremenu povukla iz sveta glume.

ATA Images

 

– Pored supruga, izuzetno karakternog i čvrstog muškarca, shvatila sam da ništa nije sramota. Ja sam uz njega odrastala s obzirom na to da sam ga upoznala kada sam imala 26 godina – ispričala je Dragana jednom prilikom.

Pročitajte: Poljubac sa Bjelom je bio pravi – Snežana Savić otkrila šokantne detalje sa snimanja Boljeg života

Bivši muž Snežane Savić sada je već pradeda. Lepa glumica i pevačica svojevremeno je otkrila da je i sa njim i sa njegovom novom porodicom u normalnim i vrlo prijateljskim odnosima. hellomagazin.rsAntonio Ahel/ATA Images

Slične Vesti

Pročitajte još

Opširnije