Postalo je nepodnošljivo: Cakana nije uspela da sačuva brak, priznala šta je uzrok razvoda

od strane | apr 14, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Prvi muž Dragice Radosavljević Cakane i otac njene ćerke bio je on

Dragica Radosavljević Cakana skoro tri decenije je u srećnom braku sa pravnikom Nebojšom Negićem, a zbog njihove velike ljubavi mnogi su zaboravili da on nije Cakanin prvi muž.

Ivan Vučićević

Prvi muž Dragice Radosavljević Cakane bio je čovek koga je slučajno upoznala

Naime, prvi muž Dragice Radosavljević Cakane bio je misteriozni Boris, koga je upoznala kada je imala samo devetnaest godina. Boris je bio Beograđanin, koji je jednog leta radio u Makarskoj, gde je Cakana otputovala u posetu sestri.

“S njim sam se upoznala u Makarskoj, na moru. Sa devetnaest godina. Kad dolazite iz male sredine i upoznate nekoga ko je Beograđanin, ko vas još voli i vi volite njega, želite samo da pobegnete iz sredine iz koje dolazite. To mi je bilo, onako, fantastično. Volela sam ga, sve je bilo lepo, nisam više morala da živim u malom mestu… On je imao 21 godinu, bio je mlad”, ispričala je ona svojevremeno za medije, pa se prisetila kako je njihova priča počela.

Pročitajte Razveli se Keba i Olja posle 3 decenije braka – Pevačeva ljubavnica iznela sve detalje

“Sećam se da sam tu vezu krila, krila sam pisma koja sam slala mami da sam upoznala dečka koji mi se sviđa i da ću se najverovatnije udati. To je tata pronašao i ispala je opšta frka, međutim, ja sam odmah dovela Borisa da ga upoznaju. Hrabro! Nisam se udala zato što sam ostala u drugom stanju, to je baš bilo sramno u to vreme. Maju sam rodila kada sam imala 21 godinu”, rekla je ona.

Rajko Ristić

Pevačica je zatim otvoreno pričala o krahu svog prvog braka, ističući da je ona glavni krivac za to što se rastala od prvog muža. Naime, njena ljubomora je bila presudni faktor zbog kojeg se razvela.

Pročitajte Dama sa besprekornim stilom – Dragica Radosavljević Cakana otkrila tajnu mladalačkog izgleda, ključ je u ove tri stvari!

“Ljubomora je uvek postojala u mom životu. Ako ima ljubavi, mora biti i tog drugog osećanja. Od prvog supruga sam se razvela baš zbog ljubomore. Naravno, bilo je nekoliko stvari zbog kojih nismo mogli da ostanemo u zajednici, ali možda je to bio jedan od najjačih faktora”, rekla je Cakana.

Cakana je sa prvim mužem ostala u korektnim odnosima nakon razvoda i uvek je isticala da je on divan otac i da će se uvek poštovati.

Antonio Ahel/ATAImages

Kada se ponovo udala, shvatila je da je njen drugi suprug Nebojša, čovek njenog života. Međutim, priznaje da je često savlada ljubomora jer se mnogo plaši preljube.

“Neša i ja smo zajedno 23 godine. Postoji obostrana ljubomora, ali u granicama normale. Nijedno od nas dvoje nismo bolesno ljubomorni, pa da jedno drugom pravimo probleme. Imamo poštovanje, toleranciju i ljubav, a to je najbitnije”, izjavila je pevačica.

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, Rajko Ristić

Pročitajte i…

Opširnije