Posle više od dvadset godina isplivala istina o zabranjenoj ljubavi Čole i poznate glumice

od strane | apr 30, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Glumica Neda Arnerić volela Čolu

Pevač Zdravko Čolić decenijama je važio za jednog od najpoželjnijih muškaraca na ovim prostorima, međutim malo je poznato da je u njega bila ludo zaljubljena i glumica Neda Arnerić. Iako je bila među najpopularnijim i najlepšim glumicama za kojom je ludelo na hiljade mladića širom bivše Jugoslavije, Neda je želela Čolu. Ove navode potvrdio je i Zdravkov dugogodišnji menadžer i prijatelj, Velibor Džarovski.

Glumica Neda Arnerić obožavala pevača – Džaro otkrio sve o ljubavi Zdravka Čolića

– Bila je luda za njim. Rekla je da će da se ubije ako ne bude sa njim. Međutim, Čola mi je rekao, pusti to, ona je u nekoj dugoj vezi. On nije hteo da se meša ni u čiju vezu. Međutim, ona nas je izluđivala. Mi na morskoj turneji, ona za nama. Bili smo u Cavtatu, kad je došla. Balkoni u hotelu su nam bili blizu i ona pozove da dođemo na kafu preko balkona, ali ja nisam smeo, jer se plašim visine, a Čolić joj kaže jesi li ti normalna svi znaju i tebe i mene. Posle toga godinama nismo razgovarali s njom – rekao je Džarovski.

Pročitajte Rastina dijagnoza sve menja – Poruka Ane Nikolić slama srce, pomenula i ćerkicu

Pokojna glumica je i sama priznala da je kao klinka bila zaljubljena u Čolu, ali i u mnoge druge muzičare.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages.

Glumica Neda Arnerić bila je zaljubljive prirode

– Svaki mesec sam menjala muzičare u koje sam se zaljubljivala. Prvo je u mom životu bio Zoran iz “Crnih bisera”, pa Đani iz “Zlatnih dečaka”, pa Viktor iz “Robota”, pa Dražen iz “Crvenih koralja”. Svih sam se setila, hahaha, bravo, Nedo – pričala je otvoreno.

Pročitajte Otkrivamo zašto Čola nigde ne pušta ženu

-Ali, to su bile, kako bi se reklo – simpatije. To su mi bile neostvarene ljubavi. Sviđali su mi se i Bregović i Čolić. Čola je pretpostavljao. Bila sam možda i pomalo otvorena. Ali imala sam kompleks što sam najmlađa. I dodavala sam godine. Gledali su me kao klinku i nisu me uzimali za ozbiljno. Verujem da je “Bijelo dugme” mislilo: “Šta će nam ova klinka da nam se kači na vrat?” A ja sam bila klinka sa ozbiljnim zanimanjem. Sa filmskom biografijom od šest i sedam filmova – pričala je lepa glumica.

Foto: Milos Tesic/ATAImages.

Glumica Neda Arnerić nas je napustila 2020. godine, a iza sebe je ostavila bogatu filmsku i pozorišnu biografiju. Iza slavnog pevača su, takođe, brojni albumi i hitovi, ali ljubavi Zdravka Čolića su i dalje tajna, jer pevač važi za pravog džentlmena, pa o tome ne želi da govori.

Pročitajte Zdravko Čolić progovorio o razvodu – Nisam želeo da do toga ikad dođe, bilo je problema

Godinama je u skladnom braku sa Aleksandrom, sa kojom ima dve ćerke.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images

Pročitajte i…

Opširnije