Posle spasavanja nedužnog bića, Karleuša u bolovima: Poznata pevačica moli za pomoć

od strane | dec 20, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Karleušin zdravstveni problem posledica je ljubavi prema psu Alfi

Karleušin zdravstveni problem nastao je kao posledica sve češćeg nošenja psa Alfe u naručju a o tome se i sama Jelena Karleuša putem Instagrama svojim pratiocima, požalila na probleme sa vratom, zbog udomljenog ljubimca.

ATA images

Karleušin zdravstveni problem usledio zbog psa Alfe? 

Naime, Jelena koja je nedavno domaću javnost oduševila svojom hitnom reakcijom i spašavanjem života masakrirane kuce koja je bila na ivici smrti, sada je otkrila da će morati da se obrati kiropraktičaru, ali je imala jedan uslov.

Pročitajte Možeš ti to, ljubavi moja – Pretužno obraćanje Jelene Karleuše biću koje obožava (video)

– Evo, dok se sunčamo moj ‘kikiriki’ i ja, jedno pitanje za sve vas. Da li znate nekog dobrog kiropraktičara jer ja mnogo nosim ovog malog (Alfu, psa), koji ima preko 20 kilograma, a ja, očigledno, ne znam da postoji tehnika nošenja, neki čučanj, dizanja, spuštanja? Jako me boli vrat. Treba mi da me ‘iskrcka’. Ali, neću ono ‘rrrr’, pa da ostanem invalid. Toga se plašim.

Karleušin zdravstveni problem vezan je za vratni deo kičme 

– Znači, neki dobar, ali nežno, bez naglih pokreta! Treba mi kiropraktičar i za njega, pošto mislim da i njega boli od lošeg položaja zbog šapica. Nemojte mi slati strance, to me ne interesuje, nego nekog našeg, dobrog – poručila je a na Karleušin zdravstveni problem sigurni smo niko nije ostao ravnodušan…

Pročitajte Karleuša se obratila njoj za pomoć, njena reakcija prema Jeleni je ponižavajuća – Spasila sam vas od propasti

Inače, koliko se JK založila da pomogne svom kučetu, svedoči i to što je iz inostranstva naručila specijalnu protezu za povređene šapice kako bi mu što bolje omogućila da hoda i ne oseća hendikep piše Espreso.

Jelena je davno apelovala na ljude da usvajaju životinje i spašavaju one kojima je to potrebno:

– Usvajajte životinje, volite životinje, pomozite životinjama! P.S. A oni koji su ga izbacili na ulicu i terali sa kapije kad se vratio, neka gledaju kako ovaj pas živi od sada bolje od njih. Nisu ni zaslužili bolje – napisala je JK uz fotografije kuce kako je ranije izgledala i kako sada uživa u njenom naručju.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images

Pročitajte i…

Opširnije