Posle dve devojčice, dečak: Nataša Bekvalac podelila prelepe vesti, on joj je vratio veru u ljubav FOTO

od strane | apr 3, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Sestrić Nataše Bekvalac izrastao je u prelepog dečaka

Nataša Bekvalac nedavno je proslavila 5. rođendan ćerke Katje i 16. rođendan starije naslednice Hane, tako da je u njihovom domu poslednjih dana bilo samo razloga za osmeh. Kao poklon za Hanin divan dan popularna pevačica poklonila je ćerki putovanje u grad ljubavi, koji su zajedno posetile i uživale u svakom trenutku.

Pročitajte: Brutalno i bez dlake na jeziku, Nataša Bekvalac – O očevima mojih ćerki ništa lepo nemam da kažem

Foto: Instagram

Sada će se navršiti pet punih godina otkako je novosadska Barbika preživela porodično nasilje od tadašnjeg supruga Luke Lazukića, 40 dana od rođenja njihove devojčice. Od tada Nata ne dozvoljava da joj se ijedan muškarac približi u emotivnom smislu, i o tome neretko govori za medije.

Pročitajte: Na šta to ličiš – Nataša Bekvalac proslavila ćerkin rođendan, a stajlingom je šokirala sve prisutne FOTO

Foto: Instagram

Kako i sama ističe, uživa u svojoj ženskoj komuni gde je sve podređeno naslednicama, te ne može da vidi sebe kako im tu sreću kvari neki muškarac. Jedini muškarac kojem je sve dozvoljeno jeste sestrić Nataše Bekvalac.

Pročitajte: Nataša Bekvalac se bori protiv bolesti koja napada sve organe – Podršku joj pružaju porodica i ćerke

Poznato je koliko su Bekvalčeve vezane, te su Kristina i Nataša u jednom trenutku čak i živele zajedno. Upravo sin najmlađe Natašine sestre jedini je dečak u njihovoj porodici i osvojio je srca svih. Noa Martinović uskoro će oduvati šest svećica sa torte, a za tetku Naki, kako je zove, veoma je vezan.

Pročitajte: Zbog ovog poteza svi ogovaraju Kristinu Bekvalac – Nikad nećeš biti kao sestra Nataša FOTO

Foto: Instagram

A i tetka za njega. Pre nekoliko dana podelila je Noinu fotografiju sa šišanja uz duhovitu opasku da je to njen sin, pošto veoma podseća na nju iz detinjstva.

– Samo da vam predstavim svog sina Nou. – napisala je Nata u opisu slike.

Verujemo da ovo Kristini nije smetalo jer je i ona isto tako vezana za Katju i Hanu, te porodica Bekvalac koristi svaki slobodan trenutak da se okupi na salašu u Čeneju koji je postao porodična oaza mira.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images

Pročitajte i…

Opširnije