Pogledajte sliku, ono što ste prvo uočili otkriće vaše najveće strahove u ljubavi

od strane | jun 24, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara


M. K.

Ponekad ne postoji ništa bolje od testa ličnosti koji će vam pomoći da bolje razumete sebe i druge, kada se radi o emocionalnoj svesti.

Pogledajte sliku i pažljivo zapamtite prvu stvar koju vidite. Zatim čitajte dalje kako biste saznali šta ta slika koju ste prvo ugledali poručuje i od čega se krijete u ljubavi.

https://t.co/7mMHmKqOfD What You See First In This Personality Test Reveals What You Hide From In Love https://t.co/EvoXe4uN0h pic.twitter.com/Vxu8AC9N1b

— Romantic Quotes (@QuotesRomanticF) February 9, 2018

1. Muško lice

Vi ste osoba koja je fokusirana na užitak. Ne volite da se zadržavate na negativnim iskustvima iz svoje prošlosti. Za vas, život je namenjen da se živi.

Ono od čega bežite u odnosima je vaš strah od tuđeg mišljenja da nosite emocionalnu prtljag.

Normalno je i prirodno ući u novi odnos s povredama iz vaših prethodnih romantičnih iskustava. Niko ne prolazi nepovređen. Mislite da ćete se činiti „normalnijim“ ako ćutite o tome, ali to zapravo stvara udaljenost između vas i vašeg partnera i može dugoročno uništiti vašu šansu za trajnom ljubavlju. Zato prestanite s tim.

2. Dečak

Imate radosno i čežnjivo srce. Najsrećniji ste kad ste okruženi s ljudima i stvarima koje volite. Ništa vas ne čini srećnijim od toga. Ne volite da budete u centru pažnje na bilo koji način, ali to ne znači da ne uživate u osećaju kada ste u mnoštvu poznatih i voljenih lica.

Ono od čega bežite u odnosima je vaš strah od odrastanja.

Možda ste odrasli, ali nikad se niste osećali tako. Plaćate račune i idete na posao, ali kao da sve to radite kako biste druge uverili da verujete da ste odrasli.

Ponekad delujete potpuno bespomoćno, a to nikad ne ostavlja dobar utisak. A istina je da to vi niste. Samo se plašite da ako se osoba koju volite ne oseća potrebno, nemate ništa drugo da ponudite.

3. Slika

Vi ste osoba koja je najsrećnija kada sanjari. Naravno, volite svog partnera i imate duboke veze sa svojim prijateljima, ali ne volite uvek fizički da se družite se s njima. Vi ste srećni jednostavno komuniciranjem preko e-pošte ili preko poruka, ne vidite prednosti koje dolaze od druženja „uživo“.

Ono od čega bežite u odnosima je vaša intenzivna potreba za vremenom za sebe.

Kada provodite vreme u samoći to vas čini srećnima i tada se osećate odmorno i napunjeno, ali to nije nešto s čim se ponosite. Zapravo, često ste u prošlosti govorili kako je to pogrešno i/ili sebično.

Ne bi trebalo da osećate nikakav stid zbog potrebe za vremenom i prostorom, ali svakako bi oko toga trebalo da budete otvoreni sa svojim partnerom. Ako ne možete da tražite ono što vam je potrebno, ne možete da se ljutite kada to ne dobijete.

4. Dve kolibe

Ako su dve kolibe prvo što se ugledali na gornjoj slici, vi ste osoba koja je verovatno optužena jednom ili više puta da je “previše osetljiva”. Niste: imate snažna osećanja i kad ih nešto dotakne, izrazite sebe. Samo ste čovek i nema ništa čudno ili pogrešno u vezi s tim.

Ono od čega bežite u odnosima je direktan sukob.

Ne sviđa vam se kritika. A kome se sviđa? Ali vi čak i konstruktivnu kritiku možete doživeti kao napad koji je dizajniran da vas uništi. Ne možete da pomognete sebi, tada se osećate saterani u ugao i osećate da imate pravo da budete ljuti.

Samo budite oprezni kada reagujete, morate biti sigurni da niste pogrešno protumačili nečije namere. Bes je opravdano osećanje, kada imate opravdan razlog da ga osećate, piše Atma.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Opširnije