Pogledajte kako je izgledala Šabanova majka, svi kažu da je bila lepotica i da je Ilda njena kopija (foto)

od strane | jun 12, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Majka Šabana Šaulića bila je žena velikog srca

Šaban Šulić, kralj narodne muzike, bio je voljen na prostoru cele bivše Jugoslavije, ali ljubav koju su njegovi Šapčani osećali prema njemu nije doživela nijedna zvezda. Međutim, to nije nikakvo iznenađenje uzme li se u obzir da je Šaulić koristio svaku priliku kako bi posetio svoj rodni grad i svoju Mahalu, u kojoj i dan danas živi njegova rođena sestra Sarajka, a u kojoj je sve do smrti živela i Ilduza Ilda Šaulić, majka Šabana Šaulića.

Ivan Vučićević

Majka Šabana Šaulića bila je poznata u celom Šapcu

Prošle godine je Šabanov rođak, Hasan Dudić, s novinarima posetio ulicu u kojoj su zajedno odrastali, a tom prilikom za medije su govorile njihove komšije, koje su za kralja narodne muzike imale samo reči hvale. Pored toga,  rado su pričali i o njegovoj majci, koja je, kako kažu, bila poznata u celom Šapcu jer je bila žena velikog srca, ali i raskošne lepote.

Facebook

– Ilda je bila divna žena, sa svima je sve delila. Prve trešnje davala je deci iz komšiluka. I ona je veoma volela muziku, pa je na slavljima častila muzičare, igrala, pevala… Svi smo je veoma voleli – kaže jedna od komšinica.

Pročitajte Nisu znali da će toliko boleti – Zbog Ildine odluke cela porodica Šaulić u suzama 

I Šabanova sestra Sarajka ima samo lepe reči za majku, a ispričala je i nešto što do sada niko nije znao.

– Majka je jako volela ljude, poštovala je sve praznike… Iako je bila muslimanka ona je farbala jaja, pa ih delila komšijama. Često se molila Svetoj Petki. Kad god bi se uželela Šabana ona bi se pomolila Svetoj Petki. Ne bi ni tri dana prošlo, a on bi se pojavio na majčinim vratima – otkriva Sarajka.

Facebook

Šabanova mlađa ćerka dobila je ime upravo po svojoj baki, a njegovoj majci Ildi. A, oni koji su poznavali pevačevu majku kažu da je bila jedna od najlepših žena u Šapcu, te da je unuka osim imena, od nje nasledila i lepotu. A, da li je tako možete da procenite po fotografijama.

AUTOR: SVET

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, ATA IMAGES, FACEBOOK

Pročitajte i…

Opširnije