Pobednica takmičenja „Nikad nije kasno“ jedva skinula strašne OKOVE POROKA: „Izgubila sam vezu sa realnošću!“

od strane | mar 28, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Pobednica takmičenja „Nikad nije kasno“ Zorica Erić pre samo dva dana, imala je lep povod za slavlje. Naime, ona je proslavila godišnjicu ljubavi sa suprugom, ali nije uvek sve cvetalo u njenom životu.

Zorica Erić • youtube

Kako je sama ranije govorila, imala je strašne probleme sa porocima, ali je suprug bio taj koji je uspeo da je spase.

Zorica Erić

– Sećam se svakog trenutka tog dana pre tačno dvadeset godina. Uselili smo se u naš skockani stančić i krenuli zajedno dan po dan. Uh, šta smo sve preživeli! Svega je bilo. Smeha, suza, ljubavi… I evo nas i dalje trajemo. Sve smo stvorili samo nas dvoje, sve što imamo je samo naše i ponosna sam zbog toga. Imamo zlatnu decu koju smo zajedno vaspitali da budu ovakvi kakvi jesu. Imamo i našeg Vuka. Imamo sve. Idemo dalje, dan po dan, do kraja života – istakla je Zorica i dodala:

– Prosto, to me je sve izobličilo u svakom smislu, i kao majku i kao ženu i kao sestru. Bila sam vrlo sebična i samo sam mislila na svoja zadovoljstva. I kada sam razgovarala sa mojom doktorkom, pitala sam je da li je to bio samo moj bezobrazluk, dođeš u tu situaciju da samo misliš na sebe. Doktorka mi je objasnila da posle toliko vremena konzumacije narkotika izubila sam vezu sa realnošću i tu vezu za druge – rekla je ona svojevremeno za Grand.

Bonus video:

Opširnije