Petar Grašo supruzi slomio srce, ali ona je konačno srećna s njim: Posle brodolama ljubi ovog dasu FOTO

od strane | apr 28, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Dečko Danijele Martinović obradovao pevačicu

Da ljubav Petra Graša i Danijele Martinović nije opstala i da već neko vreme ne funkcioniše odjeknulo je 2021. godine kada su odlučili da nakon više od dve decenije stave tačku na zajednički život.

Ata images

Dečko Danijele Martinović njena je sigurna luka i utočište

Poznati pevač nije dugo samovao, te je svoju sreću veoma brzo pronašao u romansi sa četrnaest godina mlađom partnerkom Hanom Huljić, ćerkom svog saradnika i dobrog prijatelja, tekstopisca i muzičara Tončija Huljića.

Pevač i njegova mlađa partenerka vezu su započeli jeseni 2021. godine a i informacija da će postati roditelji ubrzo je došla. Srećne vesti je potvrdila i buduća mama, ali nije želela da otkriva puno detalja.

Pročitajte Dragana pokušala da sakrije s kim se viđa posle razvoda od Tonija – Zbog ovog glumca je stigla u Beograd

Takođe, pevačica Danijela Martinović je nakon raskida sa Grašom sreću pronašla pored bivšeg kriminalističkog inspektora, Josipa Plavića. Ona je sada otkrila da njih dvoje nakon dve godine ljubavi rade na ostvarenju velikog sna, te da grade zajednički dom.

“Našoj se kućici veoma radujem jer je već sad doživljavam kao našu oazu. Puno je detalja vezanih za kuću kojima smo posvećeni i zahvalna sam što smo okupili tim ljudi koji predano radi na izgradnji našeg doma”, izjavila je pevačica za 24sata.hr.

Danijela je svog partnera inspirisala da se i on vrati muzici i da nastupa sa bendom “Izvan zakona”, pa sada emotivni partneri dele još jednu zajedničku strast.

Pročitajte Sada sam slobodna od samoprezira, samoosuđivanja, samoodbacivanja – Šokantna životna priča prve žene Petra Graša ledi krv u žilama

O ljubavi prema Josipu pevačica je svojevremeno govorila za medije, otkrivši šta o njemu zaista misli:

“Zaista mi je teško govoriti o Josipu jer takvu osobu nikada nisam imala priliku da upoznam. On je moje utočište, moja sigurna luka, moja podrška i moj oslonac.”

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, Instagram

Pročitajte i…

Opširnije