Pet godina od smrti Nebojše Glogovca: Milica ga je držala za ruku do poslednjeg časa, a ova preslatka devojčica plod je njihove ljubavi

od strane | feb 9, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Pre pet godina napustio nas je Nebojša Glogovac. Proslavljeni glumac preminio je od teškog oblika karcinoma pluća. Za oboljenje je saznao u decembru 2017, ubrzo je potražio pomoć u jednoj nemačkoj klinici, gde se analize rade pet dana, ali mu je već trećeg saopšteno da neće moći da se izleči.

Po povrtaku u Srbiju odlučio je da vreme koje mu je ostalo provede sa svoje troje dece, sinovima Mihajlom i Gavrilom i ćerkom Sunčicom.

Pročitajte: Supruga Nebojše Glogovca otvorila dušu – Bila bih srećna da ćerki kažem „ovo je ulica koja nosi ime tvog tate“

Saša Huzjak

 

– To je bilo nekoliko sati pred Nebojšinu smrt. Tog popodneva, tog četvrtka, on je bio podosta u lošem stanju. Trebalo je da primi i drugu hemioterapiju. Uz njega je bila njegova supruga Milica. Ona je bila stalno s njim. Sve vreme. I ja sam bio sa njim. Smestili smo ga u krevet i nismo tada mnogo pričali. Sestre su mu priključile terapiju i ja sam otišao. Oko osam uveče Milica nam se javila. Kaže nam: Dobro je podneo terapiju, čak se i šalio sa mnom… U petak oko dva po ponoći… Bolest je bila jača. Nagla. Za mesec dana ga nam je uzela – ispričao je otac Nebojše Glogovca.

Pročitajte: Otac Nebojše Glogovca otvorio dušu – Na grobu mog sina ne stoji krst, a morao bi…

Dok anđeli spavaju screenshot

 

Porodicu Nebojše Glogovca tek u retkim prilikama možemo da vidimo u javnosti. Supruga Milica obično povodom rođendana napravi izuzetak i na Instagramu objavi zajedničku fotografiju sa ćerkom Sunčicom.

“Ljubav za njegov dan”.hellomagazin.rsInstagram

Slične Vesti

Pročitajte još

Opširnije