„Pedal pamping“: Sve više muškaraca fascinirano ovim bizarnim seksualnim fetišem

od strane | apr 26, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

D. R.

Foto: Pexels/nadezhda-diskan

Takozvani pedal pumping je seksualni fetiš koji privlači sve više muškaraca. Iako smo mislili da je to nemoguće, ovaj fetiš nas je ipak malo iznenadio u sferi vođenja ljubavi i seksa.Pumpanje odnosno stiskanje papučice gasa najnoviji je seksualni fetiš koji izaziva sve veće interesovanje na internetu. Sve više muškaraca upravo tamo traži video-snimke u kojima lepo negovana i pedikirana ženska stopala ili ženska stopala u uzbudljivim cipelama s visokim potpeticama gaze papučicu gasa automobila – i tako više puta.

I tu leži značenje izraza „pedal pumping“: doslovno preveden, engleski izraz znači nešto poput „pumpanje pedale“, tj. pumpanje papučice gasa (iznova i iznova)…

Podsećanja radi, seksualni fetiš je seksualna privlačnost prema određenim predmetima, delovima tela ili čak materijalima. Ljudi sa specifičnim seksualnim fetišom ispunjavaju svoje seksualne potrebe ugrađivanjem odgovarajućih podražaja u vođenje ljubavi. Dobro poznati seksualni fetiši su, na primer, fetiš na stopala ili fetiš oblačenja kože.

U video-snimcima s papučicom gasa, žene nose seksi odeću koja omogućuje puno slobodnog pogleda na golu kožu. Seksi dekolte je dobrodošao! Ali prefinjene visoke potpetice koje elegantno naglašavaju uske gležnjeve ili bosa stopala uz lep pedikir tipični su za ovaj seks fetiš.

Šta tačno pokreće muškarce kod pedal pumpinga?

Stručnjak za seks objašnjava za britanski „Independent“: – Ovaj jednostavan kinetički pokret tipičan je pokret pri samozadovoljavanju, ova kontrakcija mišića dok stopala stalno iznova gaze na papučicu gasa, što deluje kao falusni simbol. Muškarci vide sebe u autu. Šum motora je poput njenog vlastitog rastućeg libida koji podstiče ova vruća žena za volanom.

Međutim, ovom objašnjenju nedostaje ključni aspekt fetiša pritiska na papučicu: bitan deo videa je navodna bespomoćnost žene za volanom: motor se neće pokrenuti, auto se zaglavio u blatu… suočavajući se s tipičnom situacijom „deve u nevolji“, žene „ne znaju šta drugo da urade“ osim da stalno gaze po papučici gasa, skidaju cipelu kako bi mogle bolje stiskati, održavajući potom motor da radi velikom broju okretaja kako se auto opet ne bi ugasio… Usput rečeno, ovo poslednje naziva se „cranking“ (pokretanje) kao podkategorija pumpanja papučice.

Kako funkcionišu video-zapisi o pedal pampingu

„Pedal pamping“ je zapravo seksualni trend s kojim se može zaraditi. Na relevantnim internet stranicama postoje brojni video-snimci na temu pumpanja papučice, ali ova kategorija fetiša zastupljena je i na portalima poput YouTubea. U video-zapisima pedal pumpinga mogu se videti žene kako monotono pritišću papučicu gasa. Spotovi imaju naslove poput „Zgodna žena zaglavila se u blatu autom“ ili „Plavuša u miniću ne može pokrenuti motor“. U skladu s tim, ne možemo a da ne primetimo da je ovaj seksualni trend nešto što je prvenstveno namenjeno za podsticanje uzbuđenja kod muškaraca i ne promoviše baš ideju emancipacije.

Ali okej, dokle god je to maštarija, dok su u stvarnosti žene takođe automehaničari i sve dok žena koja ima problem s autom samo nazove auto-servis, umesto da satima lupa po papučici gasa jadnog auta…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Opširnije