PARTNERI I U ZLOČINU Prve fotografije osumnjičenih za teško ubistvo Saše: Jake policijske snage dovele njegovu ženu i ljubavnika u Tužilaštvo (FOTO)

od strane | jan 31, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

U nadležnost Okružnog javnog tužilaštva večeras su predati žena i muškarac čiji su inicijali A. K. i D. L, koji se sumnjiče za krivično delo teško ubistvo muškarca Saše K. iz Doboja.

Blic

Komentara 5

Foto: Srna / Srna

Privođenje osumnjičene žene

Načelnik Policijske uprave Slobodan Radinković rekao je tokom današnje vanredne konferencije za novinare da se kao motiv ubistva navodi ljubavna veza A. K. (33) i muškarca D. L. (19), ali da će istragom biti utvrđeno da li tu ima koristoljublja i drugih razloga, piše Srna.

Saša je ubijen juče, prenosi Srpskainfo.

Policija je juče oko 13 časova pronašla njegovo telo koje je bilo vezano za drvo. Usta i nos su mu bili oblepljeni selotejp trakom, piše Srpskainfo.

Jedan od osumnjičenih za svirepo ubistvo u Doboju je D. L. (19) iz ovog grada.

On je zajedno sa A. K. (33), suprugom nesrećnog čoveka, danima pre iznajmio auta u rentakar agencijama u Banjaluci i Doboju, te su detaljno isplanirali zločin.

Slobodan Radinković, načelnik Policijske uprave Doboj je na današnjoj pres-konferenciji otkrio da je žrtva kobnog dana prvo otrovana lekovima, a zatim su tokom noći supruga žrtve i njen saučesnik upali u kuću.

Foto: Facebook/screenshot / screenshot

Saša Kulišić

Žrtvu je prvo šakom udario L.D. nakon čega su ga vezali i ubacili u auto rentakar agencije i krenuli su prema izletištu. Ispred u autu je bio L.D. a iza njega u autu u kojem je bio vezan oštećeni vozila je Sašina supruga – otkrio je Radinković.

Po dolasku na izletište, A.K. je otvorila gepek i nožem po stomaku izbola supruga, a zatim su ga vezali za drvo.

Sagovornici su za Srpskainfo otkrili jezive detalje ovog nezapamćenog zločina.

– Bio je go, vezan, sa rasporenim stomakom – otkrio je šokantne detalje sagovornik.

Teško ubistvo rasvetljeno je u rekordnom vremenu, a ubicama preti doživotna robija.

Pričaju da je Saša imao četvoro dece, dvoje sa prvom ženom, a dvoje sa drugom, koja mu je i presudila.

Ove dve devojčice koje je imao sa ženom koja mu je na kraju presudila idu u osnovnu školu – pričaju komšije iz dobojskog naselja Vidikovac.

Slobodan Radinković, načelnik Policijske uprave Doboj izjavio je da se radi o monstruoznom ubistvu čiji je motiv ljubavna veza supruge ubijenog i njenog saučesnika.

Policija tokom istrage otkrila identitet osumnjičenih L.D. (19) i ženske osobe A.K.

Kćerka je na društvenim mrežama objavila zajedničke slike i brojne poruke kako će joj nedostajati.

(Srna)

Opširnije