OŽENIO SE SRETKO KALINIĆ U ZATVORU Zver izgovorio sudbonosno „DA“ 22 godine mlađoj izabranici

od strane | jul 3, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Član zemunskog klana, Sretko Kalinić (49), rekao je danas sudbonosno „da“ mladoj Beograđanki J.M. (27), koja je odlučila da zadrži svoje prezime. Venčanje je bilo u takozvanoj „kući ljubavi“, dok je ovo Kaliniću drugi brak.

Blic

Komentara 12

Foto: MUP / RAS Srbija

Sretko Kalinić

Par se venčao u KPZ „Zabela“ u Požarevcu, u prisustvu gradskog matičara i kumova, ali pod budnim okom stražara Sedmog paviljona u kojem Kalinić izdržava kaznu od 40 godina zatvora.

Blic preporučuje

Kako pišu beogradski mediji, venčanje je slikao službeni fotograf KPZ „Zabela“, a mladenci su posle ceremonije dobili pravo na ljubavnu sobu. Kalinić je za kuma odabrao Nenada Bujoševića Ramba (53), bivšeg pripadnika JSO, koji je već 22 godine u samici jer je sud peti put odbio njegov zahtev za puštanje na uslovnu slobodu.

Foto: Uprava za izvršenje krivičnih sankcija / Ustupljene fotografije

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija, KPZ Požarevac (Zabela)

Mlada za svedoka dovela svog druga

Mlada je došla u društvu svog druga koga je izabrala za kuma. Zatvorski stražari su diskretno držali celu ceremoniju na oku i brinuli da sve protekne u najboljem redu jer je Kalinić jedan od najbolje čuvanih zatvorenika u Sedmom paviljonu požarevačke „Zabele“, gde izdržava maksimalnu zatvorsku kaznu zbog zločina zemunskog klana.

Sretko Kalinić je u telefonskom razgovoru za „Alo!“ rekao da će javnost uskoro biti opširnije obaveštena o novom poglavlju u njegovom životu jer je već počeo da piše svoju autobiografiju.

„Veliki izazov ali nas dvoje se sjajno slažemo“

Beograđanka koja se udala za Kalinića je kratko rekla da ne želi da se eksponira.

– Uzbuđena sam posle svega. Ovo jeste veliki izazov, ali se nas dvoje sjajno slažemo i razumemo – rekla je devojka kojoj je ovo prvi brak.

Foto: Drustvene mreze

Zemunski klan

Kalinić je punih 13 godina u samici Sedmog paviljona „Zebele“.

(Alo.rs)

Opširnije