Oženio se ćerkom prvog komšije: Ovo je bivša supruga Voje Brajovića, nikad viđene porodične fotografije

od strane | feb 13, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Prva žena Voje Brajovića nikada nije volela da se eksponira

Glumac Voja Brajović ženio se dva puta i otac je troje dece: Vukote, Iskre i Relje.

Prvu suprugu Ljiljanu, koja je mlađa od njega tri godine, znao je od prvog dana njenog života, budući da su njihove kuće u Valjevu bile jedna do druge. Ljiljanin otac, lekar, lečio je malog Voju od svih dečjih bolesti, a prijateljstvo između prvih komšija rano je preraslo u ljubav.

Pročitajte: Osetio je da mu trne ruka, a ona je usledila stravična dijagnoza – Voja Brajović između dve predstave operisao tumor na mozgu

Tomislav Čuveljak

 

Kada su počeli da se zabavljaju, Ljiljana je imala 15, a Voja 18 godina. Veza se nastavila i kada je on otišao na studije u Beograd, da bi se 1979. venčali.

− Vezuje nas mnogo toga, a ne samo brak i ljubav – priznao je glumac u intervjuu koji je dao 1987. godine. U tom periodu uživao je u novom talasu popularnosti koju mu je, posle „Otpisanih”, donela serija „Bolji život”, u kojoj je igrao profesora Terminatora.

Pročitajte: Voja Brajović slavi dve decenije braka, supruzi Milici zamera samo jednu stvar – Smatrao bih je idealnom da nije…

Instagram

 

Novinarsku ekipu ugostio je u dvosobnom stanu, smeštenom na jedanaestom spratu jednog novobeogradskog solitera, u kome je živeo sa suprugom i osmogodišnjim sinom Vukotom. Ćerka Iskra je nešto kasnije stigla na svet.

Tom prilikom predstavio je majku Milicu i taštu Desanku, penzionisanu učiteljicu, koje su im pružale ogromnu podršku i pomoć u svakodnevnim obavezama. Obe bake zamenile su svoje kuće u Valjevu za Beograd kako bi bile bliže deci.

Pročitajte: U filmu Toma privukao je veliku pažnju – Sin Voje Brajovića pravi je beogradski šmeker FOTO

Instagram

 

Bivša žena Voje Brajovića je sledila primer svog oca i upisala medicinu, ali je odustala od studija i posvetila se porodici. Sebe je, kako je rekla, našla u jednom butiku sa najlepšim džemperima u gradu.

− Ne kažem da je to moje konačno opredeljenje, ali se sasvim drugačije osećam otkako radim – priznala je.

Pročitajte: Iz albuma porodice Brajović – Kakav je frajer bio Voja pre 50 godina

Instagram

 

Voja Brajović se 2002. godine oženio po drugi put, a za suprugu je izabrao koleginicu Milicu Mihajlović, sa kojom ima sina Relju.

O podršci koju je kroz život dobila od majke Iskra Brajović je jednom rekla:

− U mnogim važnim stvarima bila mi je i majka i otac. Od sitnih, ali deci važnih stvari, tipa naučiti me da plivam, do životnih lekcija kasnije, kad sam odrasla, i kad je naš odnos tek postao dragocen. Nadam se da ću svojoj ćerki biti bar upola toliko dobar prijatelj koliko je ona bila meni.hellomagazin.rsBoško Karanović

Slične Vesti

Pročitajte još

Opširnije

Oženio se ćerkom prvog komšije: Ovo je bivša supruga Voje Brajovića, nikad viđene porodične fotografije