Ovoj ženi je Zorica Brunclik oduvek zavidela: Nikad nije bila voljena kao ona

od strane | maj 4, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Ljubav Zorice i Kemiša nije velika koliko bi ona želela

Diva narodne muzike Zorica Brunclik i virtuoz na harmonici Miroljub Aranđelović Kemiš u braku su četiri decenije i važe za jedan od najskladnijih parova na našoj estradi.

Ljubav Zorice i Kemiša iz godine u godinu samo raste, međutim, postoje stvari koje ljudi nisu znali o njoj, a Zorica ih je jednom prilikom ispričala.

Ata images

Značajan susret za nas desio se u Parizu, u aprilu 1980. U ‘grad svetlosti’ stigla sam s najstarijom ćerkom Marijom, a pošto smo on i ja bili smešteni u dva različita hotela u istoj ulici, zajedno su nam organizovali prevoz do mesta na kojem je održan koncert – ispričala je Zorica iskreno govoreći. Popularna pevačica, kako i sama ističe, naslućivala je i tada da se između njih rađa ljubav.

Pročitajte Prva dama, vrsna kuvarica – Tamara Vučić pokazala trik za pripremu pite od cepkanih kora

Takođe, prisetila se dana kada je po dogovoru, dve nedelje nakon povratka iz Pariza, otišla na aerodrom da sačeka Miroljuba. Tada je usledilo iznenađenje. Po njegovom povratku čekali su ga njegova navodna verenica i njen otac, da ga vode kući. Međutim, Miroljubova reakcija tada je začudila sve sem Zorice.

Ata images

– Kada je izašao iz aviona, prošao je pored njih, zaputio se ka meni i poljubio me, ne obazirući se na začuđene poglede. Navodna verenica, kako mi je rekao, nikada nije bila zaprošena, nego je to samo priželjkivala. Pošto je ona bila iz Beča, kao džentlmen, smestio ju je s ocem u svoj stan kako bi razrešili neprijatnu situaciju, a ja sam kod kuće imala troje dece i majku, pa nismo znali gde da provedemo veče. Mamu sam prethodno slagala da idem na koncert, predočivši joj da postoji mogućnost da prespavam u Vršcu – prisetila se Zorica.

Ljubav Zorice i Kemiša nije bila velika kao ljubav njihovih prijatelja

Zbog prethodnih pogrešnih izbora, bilo me je sramota da joj kažem da idem na sastanak na kojem sam se ustvari i smuvala sa Kemišem. U hotel nismo mogli, jer smo oboje poznati, jednako kao ni u restoran. Vozili smo se po Beogradu i okolini, kad nas je u Grockoj zaustavio policajac i zamolio da ga povezemo do zubara, jer trpi bolove.

Ata images

– Toliko smo se spetljali objašnjavajući da idemo iz nekog studija, a potom, kad smo ga ostavili, Miroljub je predložio da ipak odemo do jednog hotela, gde će naš boravak uz pomoć jednog njegovog prijatelja biti diskretan. Iako je obećao da će se skloniti sa ulaza dok ja ne prođem, virio je iza recepcionarskog stola, ali nikada nije otkrio tajnu. Tako je počela naša ljubav – otkrila je folk zvezda svoju životnu priču svojevremeno, preneli su domaći mediji.

Pročitajte Zoricu niko nije mogao da zamisli kao plavušu, ali i to se desilo: Nisu baš svi oduševljeni

Podsetimo se, Zorica Brunclik svojevremeno je pričala i o detaljima druženja sa predsednikom Srbije, Slobodanom Miloševićem i njegovom suprugom Mirom Marković. Gostujući u jednoj emisiji otkrila je sve o ljubavi na koju je, kako i sama ističe bila ljubomorna, ali i da su bili izuzetni prijatelji.

ATA images

– Jedino sam bila ljubomorna na njihov brak. Miroljub i ja, kada god smo se vraćali od njih, uvek sam mu govorila: “Ti mene ne voliš onako kao što Sloba voli Miru i obrnuto”. To je ljubav o kojoj će se pričati i tu postoji samo uvažavanje i poštovanje – rekla je Zorica i dodala:

– Nikada se svojih prijatelja nisam odrekla. Mislim da sam ja jedina osoba na koju oni nisu imali namere, niti potrebe da ostavljaju utisak dodala je ona u emisiji “Pečat u vremenu”.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES

Pročitajte i…

Opširnije