Ovo su 4 pobednika meseca maja: Sledi im uspeh u karijeri i ljubavi

od strane | maj 14, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

D. R.

Foto: Pixabay.com/jerrykimbrell10

Pored burnog retrogradnog Merkura, stiže jedno zaista lepo olakšanje u Zodijaku. Planete poravnavaju svoje. Što se nije dogodilo, sada će se dogoditi, zablistaćete u punom sjaju!

Ovan

Peti mesec u godini donosi Ovnovima uspeh na polju karijere i ljubavi. Kada je karijera u pitanju sledi promena posla za neke Ovnove jer će dobiti ponude koje je teško odbiti. Prihvatite ih samo ako imate baš sve informacije vezano za tu poziciju. Takođe, sledi vam uvećanje finansija. Kada je ljubavni život u pitanju stvari se lepo odvijaju. Sa postojećim partnerom imate divnu komunikaciju, razumete se i bez puno reči. Slobodnim Ovnovima je naglašena intuicija (čemu vi niste baš skloni) i odlično je da je poslušate kada je ljubav u pitanju. Postoji mogućnost udvaranja preko posla, saradnika.

Bik

Maj je Bikovima na neki način prekretnica u poslu i karijeri. Potrebno je da radite punom parom i uspeh zagarantovano sledi krajem meseca. Uspeh u smislu povećanja zarade i promene pozicije. Emotivni život za slobodne Bikove je naglašen jer sada možete upoznati srodnu dušu.

Rak

Sada je potrebno da zaista gledate samo sebe! Imate velike šanse da napredujete u karijeri, ali samo ako ne sumnjate u vaše sposobnosti i ako imate vere u sebe uspeh je tu! Imaćete i pomoć od kolega i nadređenih. Nemojte misliti da ste sebični. Nikome ništa ne dugujete u poslovnim odnosima! Slobodni Rakovi imaju predispozicije da prijeteljstvo preraste u ljubavni odnos. Možda neće dugo potrajati, ali se slobodno upustite u romansu.

Škorpija

Slobodne Škorpije će početkom meseca uploviti u ljubavnu vezu koja će odmah preći u zajednički život. Veza će biti puna strasti! U polju karijere vam predstoji jako uspešan mesec. Sada je pravi momenat da popričate sa šefom jer će te imati njegovu podršku. Takođe, i kolege vas podržavaju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Opširnije