Ovo joj nikada nije oprostio: Melina otkrila sve o svađama sa Harisom

od strane | apr 15, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Svađe Harisa i Meline dešavale su se tokom braka

Pevač narodne muzike Haris Džinović i modna dizajnerka Melina Džinović stavili su tačku na svoj brak, posle 22 godine velike ljubavi.

Ata images

Svađe Harisa i Meline – Svako vuče na svoju stranu

Dok je Haris nakon razvoda više puta pričao o detaljima iz braka sa poznatom dizajnerkom, Melina se nije oglašavala tim povodom, ali je svojevremeno u jednom intervjuu otkrila neke detalje njihovog braka. Naime svađe Harisa i Meline ponekad bi se desile, a dizajnerka je otkrila i kada su ona i Haris imali najviše nesuglasica.

Pročitajte Jovana Jeremić otkrila sve o drugoj trudnoći i polu deteta, ali ime koje je odabrala će vas zaprepastiti

“Vrlo sam konzervativna osoba i uvek sam želela da budem samo majka i supruga čoveka koji može da brine o porodici i posveti joj se u potpunosti. Da sam htela ozbiljnu karijeru, ušla bih u to pre udaje. Nas dvoje se mnogo volimo.”

“Postoje svađe i momenti kada svako vuče na svoju stranu, ali popusti onaj koji u tom trenutku uvidi da bi to trebalo da uradi. Takve stvari se dešavaju u svakoj kući, braku ili vezi, samo što se to kod nas predstavlja holivudski.”

ATA images

Recimo, ja imam potrebu da popijem kafu i odem na ručak sa prijateljicama, kao što Haris svakodnevno igra tenis. Možda je tajna našeg uspešnog braka što nam je život vrlo zanimljiv, mnogo putujemo i nismo upali u monotoniju. Oboje smo hedonisti.

Nikad nisam uveče negde izašla, ako je Haris na putu, a da ga prethodno nisam pozvala telefonom i rekla mu gde idem i kada se vraćam. To činim isključivo zbog toga da ne brine”, rekla je tada Melina.

Pročitajte Drama, pevaču oduzeli pištolj, Haris Džinović o upadu Meline u vilu na Senjaku – Rekla je da ima ovo pravo…

Nedavno je Haris istakao da mu je najviše smetalo preterano druženje sa drugaricama.

“Jeste delovalo kao velika ljubav do pre deset godina, dok gospođica nije počela da vodi neki drugi život. Nije to bio taj porodičan život. Mislim da se upropastila sa prečestim druženjem sa ženskim svetom. Jer nijedna drugarica, ako nema baš srećan brak, ne želi ni onoj drugoj drugarici da ona ima srećan brak.

Ne krivim nikoga, ni njene drugarice, ali mislim da je to doprinelo nekom odvajanju od kuće, od muža, od života. Možda se žena zaljubila ponovo. Nemam pojma što se dešavalo tu. Svašta se nešto sakrivalo od mene”, rekao je on za “Blic”.

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, Bojan Vuković

Pročitajte i…

Opširnije