Ovako danas izgleda nekada popularna pevačica koja je godinama bila u ljubavi s Husom (foto)

od strane | jan 31, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Bivša žena Huse Alijevića nekada je bila veoma popularna

Husein Alijević Husa, nekadašnji frontmen grupe “Beat Street”, koja je devedesetih godina bila veoma popularna ponovo je u žiži javnosti zbog glavne uloge u filmu “Nedelja”, u kojem je dočarao lik Džeja Ramadanovskog. I dok mediji trenutno pišu o Andrei, njegovoj 25 godina mlađoj devojci, malo ko se seća kako je izgledala bivša žena Huse Alijevića koja je takođe bila članica pomenute grupe.

Youtube printscreen

Dušanka Dekić Beba bila je pevačica i koreograf grupe “Beat Street”, a s Husom je godinama bila u vezi, a potom i u 11 godina dugom braku u kojem su dobili ćerku Doroteu. Alijević je nedavno progovorio o tome u kakvim je danas odnosima s Bebom.

Pročitajte Husa otkrio zašto nije mogao odbiti da glumi Džeja

– Dorotea je moje sunce. Imam dva mlađa brata i uvek sam želeo da imam ćerku. Kada se rodila za mene je to bio veći uspeh od svih sa “Beat Streetom”. Raste u pravu lepoticu i prepametna je. Ima izuzetan osećaj za umetnost. Trudim se da sa njenom mamom budem ok – izjavio je nedavno Husa za 24 sedam.

Red TV printscreen

– Husa je bio moja prva ozbiljna ljubav. Sad čekamo film. Ja sam sigurna da će biti sjajan, on je ozbiljno talentovan umetnik, ceo život je bio i kao klinac i tinejdžer. Mislim da su izabrali pravu osobu za taj film. Drago mi je što su izabrali nekog ko nije glumac po vokaciji, a opet razume celu tu koncepciju, celu priču – rekla je nedavno Beba gostujući na Kurir televiziji.

Ono što je primetno je to da se bivša žena Huse Alijevića za sve ove godine uopšte nije promenila.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, YOUTUBE PRINTSCREEN, RED TV PRINTSCREEN

Pročitajte i…

Opširnije