Ovaj komplet pristaje svakoj figuri i možete ga kupiti baš svuda: Srpkinje će obožavati komplet Anastasije Gudelj

od strane | maj 22, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Komplet Anastasije Gudelj idealan je za leto

Pevačica Anastasija Gudelj je od malih nogu gajila ljubav prema modi, oblačila se često, presvlačila, nosila mamine štikle. Cecina naslednica godinama je gradila svoj stil te danas može da se kaže da je jedna od najbolje obučenih zvezda mlađe generacije. Komplet Anastasije Gudelj to i dokazuje…

Ata images

Komplet Anastasije Gudelj laska figuri i prija kada su velike vrućine 

Budući da već duže vreme živi u Španiji gde su temperature veoma visoke, komplet Anastasije Gudelj idealan je za ovo vreme i šetnje po gradu.

Pročitajte Anastasija Gudelj više ne izgleda isto – Duga, smeđa kosa je prošlost FOTO

Baš nedavno na društvenim mrežama podelila je ovaj savršen autfit, prelepu dugačku haljinu oker boje sa zlatim detaljima, a sada je izbor pao na jednu prelepu, razdraganu kombinaciju koja takođe nije mogla da ostane neprimećena.

Ovog puta ona je ponela prelepi roze, cvetni komplet koji je bio sačinjen od širokih laganih, letnjih pantalona, koje su lepršale oko njenih nogu i podsećale na suknju i gornjeg dela, topa, koji se vezivao u predelu struka.

Ovom kombinacijom Anastasija je postigla pun pogodak budući da je ova kombinacija odlična za gotovo sve prilike. Lagani materijal poput onog koji je pevačica odabrala hladi kožu, daje joj mogućnost da diše i zbog toga u njemu nije vruće čak ni kada dođu prave letnje temperature.

Rajko Ristić

Komplet Anastasije Gudelj – Lepršavo, trendi…

Budući da je fotografija nastala u Španiji, gde je vreme već uveliko toplo, jasno je da je želela da se oseća sjajno i da ne brine da li će joj biti prevruće.

Instagram

Uz nju je i njen muž, fudbaler Nemanja Gudelj u takođe jednom veoma ležernom izdanju kada je garderoba u pitanju. Nemanja i Anastasija su uživali u šetnji ulicama Marbelje, jednog od najlepših španskih letovališta.

Ovakav komplet kod nas možete pronaći za manje od 5.000 dinara

AUTOR: SVET

IZVOR: Glossy

FOTO: ATA images

Pročitajte i…

Opširnije