Ova poznata dama bila je velika ljubav Andrije Miloševića: Sušta je suprotnost Đeđi, a iz jednog razloga on je za nju bio poseban (foto)

od strane | jun 10, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Bivša devojka Andrije Miloševića bila je poznata misica

Glumac Andrija Milošević godinama je u srećnom braku sa koleginicom Aleksandrom Tomić Đeđom, pa su svi već i zaboravili za glumčeve prethodne ljubavi.

Iako je ljubavni život uglavnom držao podalje od očiju javnosti, pa se o njemu i ne zna mnogo jedna bivša devojka Andrije Miloševića nije mogla ostati skrivena.

Ata images

Bivša devojka Andrije Miloševića bila je klinka kada ga je upoznala

Naime, glumac koji je ulogom Banja, u seriji “Mješoviti brak” zaludeo devojke širom regiona u tom periodu osvojio je i srce tadašnje misice Ane Šain, koja je po izgledu Đeđina sušta suprotnost.

Pošto su njihove fotografije preplavile sve novine, Ana i Andrija su odlučili da se ne kriju, pa su o svojoj ljubavi govorili i za medije.

ATA images

‒ Sreli smo se slučajno, kao što obično biva. U klubu Koling organizovana je proslava na koju smo oboje pozvani. Stigao sam veoma kasno, malo je falilo da ne dođem, a ona je već bila tamo. Svidela mi se na prvi pogled, pa sam kasnije zamolio Tanju Vojtehovski da nas upozna. Tako je sve počelo.
Pročitajte: Andrija Milošević u drugačijem izdanju – Ona je ovo zaslužila

Pročitajte Koliko ljubavi i topline na jednom mestu – Zavirite u stan Andrije Miloševića

Na pitanje čime ga je osvojila devet godina mlađa Ana Andrija je tada rekao:

‒ Pre svega pogledom, a kada sam je bolje upoznao, oduševila me je iskrenošću i plemenitošću. O lepoti da ne govorim. Ana je zaista predivna devojka – rekao je tada Andrija, dok je misica, koja je sada udata i ima ćerku otkrila da joj je glumac prvi dečko.

Instagram printscreen

– Dve nedelje smo se družili pre nego što smo otpočeli vezu. Pre Andrije nikada nisam imala dečka, pa su se drugarice šalile da se ponašam kao kaluđerica i kako bi bilo krajnje vreme da nađem nekog. Posle upoznavanja, Andrija i ja ostali smo u kontaktu, želela sam da se družimo, a o vezi nisam ni razmišljala. O glumcima postoje predrasude da su ljubavnici i pijanci, što se i meni vrzmalo po glavi, sve dok ga nisam bolje upoznala i uverila se u suprotno ‒ otkrila je tada Ana koja već godinama živi daleko od medija.

AUTOR: SVET

IZVOR: HELLO!

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM

Pročitajte i…

Opširnije