Ova kuća više nije dom: Pogledajte gde su živeli Ivana Španović i Marko Vuleta dok je ljubav bila živa

od strane | dec 17, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Dom Ivane Španović na Dunavu je san snova

Ivana Španović se razvodi posle samo dve godine braka – odjeknula je vest u srpskim medijima. Proslavljena atletičarka sumirala je godinu za sobom u velikom interjvuu koji je dala za „Telegraf“ gde je otkrila da prolazi kroz veoma težak period.

Ata Images

 

Iako su joj mnogi predviđali brak sa prethodnim verenikom, sportiskinja je tu vezu dugu deset godina raskinula i ubrzo upoznala fitnes instruktora Marka Vuletu koji joj je vratio veru u ljubav.

Pre dve godine u septembru zakleli su se na večnu ljubav na bajkovitom venčanju koje je bilo organizovano samo za najbliže članove porodice i prijatelje.

Pročitajte: Posle vesti o razvodu, iz Dubaija se oglasio Marko Vuleta – To je zapravo tužno…

Ipak, nije moguće održati bračnu zajednicu bez kompromisa i zajedničkih pogleda na budućnost, u šta se i atletičarka uverila.

Instagram

 

Marko je otišao u Dubai i napustio njihovo ljubavno gnezdo u kom je dve godine trajala porodična idila. Dom Ivane Španović i Marka Vulete kao stvoreno je za sportiste poput njih dvoje.

Instagram

 

Ogromno, prelepo uređeno dvorište idealno je za vežbanje, a u bazenu mogu da se dodatno rekreiraju ili samo da se malo rashlade u vrelim letnjim danima.

Instagram

 

A kad je previše hladno napolju za trening, par je mogao sve svoje aktivnosti da obavlja u privatnoj teretani koja je u sklopu njihovog doma.

Dom Ivane Španović i Marka Vulete uređen je minimalistički, ali se vidi da je u opremanje kuće jako mnogo uloženo.

Instagram

 

Mermerni podovi, beli nameštaj, stakleni sto i ogromna staklena polica za sve trofeje samo govore o trudu koji su uložili da bi njihov prostor izgledao moderno i luksuzno.hellomagazin.rsATA Images

Slične Vesti


HELLO! 741

Hello! 741 je u prodaji od 29. jula! Ne propustite novo izdanje vašeg omiljenog magazina o poznatima!


28/07/2022

Saznajte više

Pročitajte još

Opširnije