Ova četiri horoskopska znaka su najbolja varijanta za jednu noć

od strane | jun 26, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Ova 4 horoskopska znaka su najbolja varijanta za jednu noć. Samo napred!

Neki znaci su prirodno skloni spontanoj seksualnosti, dok drugi imaju tendenciju da svoju želje priguše. Vodeni znaci su emotivni i slatki, ali to ne znači da su svi isti. Svaki od tri vodena znaka na jedinstven način izražava svoju seksualnost. I Ribe i Rak teže da budu meki romantičari, dok su Škorpije superseksualne.

U međuvremenu, zemaljski znakovi kao što su Jarac i Bik vole da se malo isprljaju. Device su malo previše plašljive za varijantu za jednu noć — imaju tendenciju da preterano razmišljaju o svojim odnosima.

Vatreni znaci kao što su Strelci ne mogu da ga zadrže u pantalonama – oni znaju kako da se zabavljaju i vole da održavaju svoje veze kratkim i slatkim. Druga dva vatrena znaka, Ovan i Lav, takođe su vreli kada je u pitanju seksualnost, ali imaju tendenciju da se suviše uzbude.

I vazdušni znaci – nemojte da počinjemo. Bez druženja i razgovora, teško da će se njihova seksualnost aktivirati. Zato, hajde da saznamo: koji su horoskopski znaci najbolja varijanta za jednu noć?

Horoskopski znaci koji su najbolja varijanta za jednu noć

Strelac

Strelci su neki od najzabavnijih čudaka koje ćete ikada sresti – oni vole da posećuju nove barove i muzičke prostore. Takođe poznati kao najveći avanturisti zodijaka; oni sa kojima ćete se u potpunosti povezati u hostelu na Tajlandu na vašem putovanju „Jedi, moli, voli“.

Strelčevi znaju kako da vas obore sa nogu i odvedu u svoj stan ispunjen psihodeličnom umetnošću i skulpturama golih dama. Svakako sačuvajte broj ovog Strelca. U slučaju potrebe.

Bik

Bikovi znaju kako da vas nateraju da se osetite maženo i zbrinuto. Čak i ako ste tu samo na jednu noć, oni će i dalje učiniti da se osećate kao član kraljevske porodice. Ako zamolite, verovatno će otvoriti svoju najbolju bocu viskija i kupiti vam i čokoladu! Uz to, da znate, Bikovi su majstori u predigri.

Ujutro, možete očekivati da ć vam Bik pripremiti i doručak—očekujte francuski tost, pravi javorov sirup, kajganu. Samo nemojte da se previše vezujete za svog Bika.

Škorpija

Škorpija je poznata po svojoj misterioznoj i okultnoj prirodi, što znači da su u kontaktu sa svojom mračnom, seksi stranom. Škorpija je muzičar iz senke sa kojim bi trebalo da se smuvate na faksu nakon teškog raskida. Ti i ovaj seksi Škorpion ćete baciti pogled jedno na drugo sa druge strane sobe i verovatno popit po jedan absint.

Škorpija sigurno ima seksi igračke negde u svom stanu. Škorpija je prava mera strasti bez obaveza.

Jarac

Jarčevi su odlična varijanta za jednu noć jer su tako precizni. Jarčevi su toliko prizemljeni da se neće vezati za vas – znaju šta žele i ne stide se da vam to kažu. Budite sigurni da se Jarac neće zaglaviti na vama i da možete da mu pošaljete poruku kad god vam zatreba dobar provod, a da o tome ne razmišljate previše. Samo nemojte očekivati da će vas odvesti na otmenu večeru – to izlazi van vašeg dogovora.

proudnatalia/istock/gettyimagesplus

Opširnije