Otkriveno koliko godina zapravo ima dečko Jovane Jeremić, nije stariji od nje 14 godina

od strane | dec 21, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Jovana Jeremić uživa u ljubavi sa biznismenom Draganom Stankovićem, a kako je nedavno izjavila da je on stariji od nje 14 godina, mnogi su se zainteresovali i istraživali koliko godina zapravo ima biznismen.

Jovana je prethodnih meseci govorila da postoji čovek koji je osvojio njeno srce, ali nije htela da otkriva njegov identitet. Ipak. nakon što su u javnosti isplivale njihve zajedničke fotografije, rešila je da svog novog partnera predstavi na Instagramu, gde je objavila nekoliko slika na kojima se ljube i plešu.

Foto: Instagram printscreen

 

Ipak, i pre toga mnogi su se interesovali za Jovanin ljubavni život, ali bezuspešno, sve dok sama nije obelodanila detalje svoje nove ljubavne romanse.

On samog početka, Jovana nije krila da je reč o starijem gospodinu. Ona je priznala da je Dragan od nje stariji 14 godina, a mnogi su ostali iznenađeni zbog te informacije. Naime, Stanković je rođen avgusta 1976. godine i ima 48 godina, dok je Jovana krajem oktobra napunila 33.

Jeremićeva ističe da je Stanković pravi gospodin, zreo muškarac i alfa, a mnogi komentarišu da izgleda mnogo mladoliko iako gazi petu deceniju.

Foto: Foto: Informer.rs

 

– Nikad neću zaboraviti prvi poljubac. To se dogodilo na četvrtom dejtu i tu smo se smuvali. Vozili smo se oko Hrama Svetog Save i bilo je crveno svetlo na semaforu. U tom trenutku je rekao: „Jao, vidi šta tamo ima“. Ja kažem: „Šta se desilo?“. Okrenem se i on mene poljubi. Kada se to dogodilo, znao sam da je to čovek mog života. Bilo je strasno, emotivno… Kada me je dodirnuo i kada je energija prostrujala kroz telo, rekla sam: „To je to“ – kazala je Jovana i istakla da želi sina:

– Hoću da mu rodim sina. To nije isključeno, drugo dete ću roditi samo muškarcu kojeg volim. Upoznala sam ga i sa bivšim suprugom Vojom. Poštuju se i Voja je rekao da je on fenomenalan, i da je prezadovoljan Draganom – zaključuje Jovana Jeremić 

sledeća vest

Vesti

Politika

Švajcarski „Veltvohe“: Brz napredak Srbije u budućnost

Smeštena između istoka i zapada, Srbija ubrzano sustiže zaostatak, dok je, pre svega, tehnološki i društveni napredak – zapanjujuć, ocenjuje švajcarski nedeljnik „Veltvohe“ konstatujući da veličanstvena pobeda vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) i predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa 47 odsto glasova nije zasnovana na laži i prevari, kako prikazuju opozicija i mnogi zapadni mediji.

Kolumne

Dragutin Matanović: Ante Ponoš i ustaška putovnica

Ante Ponoš, kao bivši načelnik Generalštaba vojske Srbije, doprineo je uništenju stostina srpskih tenkova, oklopnih transportera i samohodnih protivavionskih topova, prodajući ih kao staro gvožđe. Svojim potpisom je omogućio i uništavanje više hiljada protivavionskih raketa Strela 2M i brojnih lansera, sve po zadatku određenih zapadnih centara moći. I ustaške Hrvatske čije mnoge ulice nose ime Mila Budaka, koji je javno izneo plan Hrvata kako da se reši srpsko pitanje: “jednu trećunu pobiti, jednu trećinu pokatoličiti i jednu proterati”.

Opširnije