Otkrivamo sve detalje Karleušinog razvoda: Ostala bez celokupne imovine samo iz jednog razloga

od strane | jul 11, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Razvod Jelene Karleuše uzburkao je javnost

Kada su se 2005. godine venčali Jelena Karleuša i Bojan Karić, svi su očekivali da je to početak jedne ljubavne bajke. Međutim, samo dva meseca kasnije par se iznenada rastao. Razvod Jelene Karleuše tada je uzburkao javnost, jer se pisalo da je do kraha braka došlo zbog njene prevare.

Pročitajte Proslavili 15 godina braka i zauvek završili – Duško Tošić skinuo burmu, Karleuša dalje nastavlja sama FOTO 

Foto: Printscreen youtube

Bojan Karić o razvodu je pričao samo jednom, u intervjuu za Gloriju. Na početku je naglasio da je sa Jelenom Karleušom planirao da provede život.

– Ne bih se ženio da nije bilo tako. Sve je funkcionisalo lepo dok se neke stvari nisu desile. Šta je bilo bilo je, na to sam stavio tačku i živim svoj život.

Pročitajte Jelena Karleuša optužila Bogoljuba da je kriv za njen razvod sa Bojanom

Ata images

Na pitanje – da li je razočaran, odgovorio je:

‒ Ne, meni je dve godine bilo lepo i ne kajem se. Bilo mi je teško u početku, neke stvari nisam mogao da razumem, a onda sam se pomirio sa svim što se dogodilo. Presekao sam i sad živim super. Zadovoljan sam, izlazim, radim i uživam. Kad na nešto stavim tačku, okrenem drugi list i više se ne vraćam. Sad idem dalje.

Pročitajte Jelena i Duško konačno zajedno – Prizor iz dnevne sobe razotkrio u kakvom su odnosu, evo šta rade FOTO

Ata images

Dok su bili u braku, koji nije dugo potrajao, sa Jelenom je živeo u stanu iz koga su se oboje iselili posle razvoda.

– Sad živim u drugom stanu. To je privremeno, dok se kuća ne završi. Počeli smo renoviranje u bračnoj idili, planirajući decu, ali sam sve to zaustavio i zadao glavobolje arhitekti i enterijeristi, pošto će sada biti više momački stil, opuštenije i veselije ‒ otkrio je Bojan Karić i demantovao da je Jelena pre venčanja potpisala predbračni ugovor kojim se obavezuje da neće tražiti ništa od imovine.

Pročitajte Susret o kome će se pričati – Karleuša je juče srela svoju bivšu zaovu Danijelu Karić, evo šta se desilo

Rajko Ristić

‒ Nije bilo ugovora jer nije bilo ni razloga. Nemam ništa na svoje ime. Sve se vodi na mog oca i stričeve. Dovoljno je što primam veliku platu, lepo živim i imam za sve što je potrebno. Žena koja se uda za mene, da bi dobila kuću od mog oca, mora malo da bude u braku sa mnom, da rodi bar dvoje dece. To je logično, tako sam vaspitan. Ne može posle tri dana da dobije kuću i ode. Ako je sa mnom, ima zaista sve. Jelena je imala i ranije, a sama može da zaradi mnogo, tako da se to pitanje nije postavljalo.

Pročitajte Karleuša prvi put progovorila o svom braku sa Karićem – Mnogo sam PONIŽENJA doživela zbog tog BRAKA 

Instagram

Kao što je poznato, Bojan Karić je emotivnu i porodičnu sreću našao uz lepu Mašu Nikolić, sa kojom se venčao 2009. godine, a u braku su dobili blizance Teodora i Taru.

Najnovije na portalu Marie Claire

IZVOR: GLORIA, KURIR, HELLO!

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES, INSTAGRAM

Pročitajte i…

Opširnije