OTKRILA ZAŠTO JE KRILA TRUDNOĆU! Tamara fudbalera upoznala na mrežama, TAJNO se venčali, sad poručila: Meni je to STRES!

od strane | maj 5, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Članica nekadašnje grupe „Đavolice“, pevačica Tamara Milutinović, već duže vreme uživa u ljubavi s fudalerom Darkom Jevtićem, a on ju je zaprosio na rođendanoskom slavlju koje je ona njenu priredila.

Izvor: Instagram/tamaramilutinovic

Tamara Milutinović je ranije otkrila da planiraju da organizju dve svadbe, a prvo venčanje se nedavno odigralo u tajnosti na salašu u Novom Sadu. Intimno građansko venčanje je održano daleko od očiju javnosti i to baš na njen rođendan. Trudna pevačica je zablistala u raskošnoj venčanici, a trudnički stomak joj se vidno ocrtavao ispod venčanice. Par je odlučio i da ovom prilikom otkrije pol bebe – spektakularnim prizorom na nebu saznali su da će dobiti devojčicu. Tamara je sada podelila utiske s venčanja.

Nestvarno, sve je kao da sam u nekom filmu. Čudno mi je da sam doživela da pričam o tim temama i da ih otvorim“, rekla je Tamara koja je sem venčanja, od javnost krila i da je u blagoslovenom stanju: „Krila sam da bih bila u miru, prvenstveno sama sa sobom. Sada, ja nemam mira jer želim sve da ispoštujem, a prosto ne mogu. Meni je to stres, želim da se smejem. Lepo mi je i ne želim da narušavam te lepe dane“.

Njen izabranik i ona su, nakon ceremonije venčanja saznali su da će dobiti devojčicu – „Činjenica je da sam srećna i da sam sve ovo priželjkivala. Priželjkivala sam devojčicu, a on samo da imamo zajedničko dete. Mislim da će njeni roditelji biti ludo zaljubljeni u nju i da će je voleti oboje“, rekla je ona i otkrila koji je trenutak u prethodnom periodu bio za nju najemotivniji.

Ne znam da li mi je bio lepši čin kada me je verio ili kada smo saznali da ćemo dobiti devojčicu“.

Kako kaže, vreme je da se povuče i uživa u blagoslovenim danima zajedno sa partneom Jevtićem – „Dosta sam radila čak i u periodu kada još niko nije mogao da primeti da sam trudna. Hvala bogu, stomak mi se nije video. Radila sam, a sada ću u dogovoru sa doktorima napraviti jednu pauzu“.

Na pitanje da li ume da posvađa sa suprugom, pevačica je odgovorila: „Nemamo svađa, stvarno smo se našli. Nije teško biti sa dobrim čovekom“.

Ona je dodala da je mentalna higijena takođe veoma bitna pogotovo ako je osoba izložena javnosti – „Svaka osoba koja se bavi javnim životom treba da ima čoveka ili osobu sa kojom razgovara. Svako ko se bori sa nekim svojim demonima treba da se posavetuje sa nekim stručnim licem“.

Tamara i Darko, koji su se upoznali preko društvenih mreža, planiraju da naprave još jedno venčanje i to veliku svadbu za sve prijatelje i kolege nakon što se pevačica bude porodila, najverovatnije na leto ili jesen sledeće godine.

Pogledajte i kako je izgledala veridba poznatog para, početkom februara:


Pogledajte

00:58

Verila se Tamara Milutinović

Izvor: Instagram

Izvor: Instagram

Opširnije