Ostavio 20 godina mlađu devojku i vratio se bivšoj: Peja i Zlata ponovo u ljubavi, pevačica sve potvrdila

od strane | apr 14, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Pomirili se Zlata i Peja, pevačica potvrdila lepe vesti

Zlata Petrović poznata je kao retka dama sa javne scene koja je ostala u odličnim odnosima sa bivšim muževima sa kojima ima dvojicu sinova, Mikija i Jovana. Pevačica koja pleni pozitivnom energijom gde god da se pojavi i širokim osmehom po kojem je prepoznatljiva nedavno je bila velika podrška bivšem suprugu koji je operisao srce.

Pročitajte: O sreći je vešto ćutala – Udaje se Zlata Petrović, ovaj dasa je ukrao njeno srce, otkrila datum svadbe

ATA images

Voditelj Zoran Pejić Peja imao je hitnu intervenciju na srcu iako nije imao nikakve vidljive zdravstvene tegode. On je za medije otkrio da je na redovnom sistematskom pregledu ustanovljeno da su mu tri krvna suda potpuno zakrčena te je poslat na urgentnu operaciju:

– Otišao sam da se prekontrolišem u jednoj privatnoj klinici, samo zato što su mi bili sponzoti u emisiji, inače nisam osećao da imam bilo kakav problem, naprotiv bio sam super. Ali pošto je to bio sistematski pregled, krenuo sam od jednog do drugog specijaliste, i tako mic po mic, stignem do kardiologa. Doktorka detaljno je sve pogledala i kaže mi sva ozbiljna da moram na rendgen. Odem, a snimak haos! Od tri krvna suda, dva su bila zakrčena od 70 do 90 odsto, a treći 50 posto – rekao je Peja i dodao:

Pročitajte: Peja kritično – Hitna operacija na srcu daje nadu za životom, Zlata i Hasan su sve vreme uz njega

ATA images

– Odmah smo zakazli operaciju. Onda je doktor rekao da mi sva tri zamene, tako da sam sad, što se toga tiče kao nov. Ali moram da strogo pazim, da se čuvam i dalje, prosto sada se za mene menja način života – rekao je Pejić.

Pomirili se Zlata i Peja priče su koje ovih dana kolaju javnom scenom s obzirom na to da su bivši partneri previše bliski, te je pevačica sve vreme bila podrška voditelju tokom bolničkih dana i oporavka. Da li je to istina Zlata je otkrila za magazin Star:

– Peja je sada super, oporavlja se odlično i to je najbitnije. Šta da se radi, znao je da ima problem, da to mora da se reši i hvala Bogu da je sve kako treba. Život je to sve, ne znamo šta sve može da nas snađe. Čujemo se sada redovno i opet smo bliski – rekla je Zlata, koja se osvrnula na naslednika Jovana:

Pročitajte: Peja u teškom stanju – Operacija zakazana po hitnom postupku, Zlati je mnogo loše

Foto: Ata images

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Star

FOTO: Rajko Ristić

Pročitajte i…

Opširnije