Opet ZAJEDNO: Bogdan Srejović iznenadio zajedničkom fotografijom nakon dužeg vremena, svi su naslućivali FOTO

od strane | maj 19, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Cecin bivši momak proslavio rođendan u društvu jedine ljubavi 

Karićeva bivša ljubav Jovana Ljubisavljević već neko vreme uživa u vezi sa ugostiteljem Bogdanom Srejovćem. Iako su njih dvoje to prvo demantovali, kasnije su ipak priznali romansu.

Njih dvoje se sada gotovo ne razdvajaju, a sinoć su u jednom prestoničkom restoranu proslavili njegov rođendan gde su se naočigled svih mazili i ljubili…

Pročitajte Isplivala prva fotografija ljubavi – Bogdan Srejović čvrsto drži za ruku Jovanu Ljubisavljević FOTO

Foto: Instagram

Cecin bivši momak proslavio rođendan – Srejović i Jovana ponovo zajedno na fotografiji

Naime, bivša učesnica rijalitija na svom Instagramu podelila je fotografiju na kojoj se grli sa Srejovićem, dok su ispred njih torte sa vatrometima, dok ne skidaju osmeh sa lica.

– Da, tačno je. Zajedno smo i lepo nam je. Ali smo se mi dogovorili da tu našu privatnost ostavimo za naša četiri zida. Istina je, ali sve ostalo ostaje samo za nas – rekla je Jovana jednom prilikom za „Republiku“.

Iako su već duži vremenski period zajedno, jasno je da se više ni ne skrivaju. Slobodno objavljuju fotke a nova je ponovo oduševila javnost…

Pročitajte Konačno priznao koga voli posle Cece, Bogdan Srejović je čvrsto drži za ruku – Najveća ljubavi moja FOTO

Instagram

Inače, Bogdan Srejović ima ćerku sa bivšom manekenkom Zoranom Tasovac, koja je u srećnoj vezi sa pevačem Sašom Kovačevićem. On je nedavno i svoju naslednicu upoznao sa svojom sadašnjom izabranicom.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images

Opširnije