Oni o tome ćute! Šta to muškarci priželjkuju u krevetu? Vodič kroz mušku psihu…

od strane | mar 18, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

U nastavku saznajte odgovor na pitanje šta to muškarci priželjkuju u krevetu?

Nepotrebno je reći da je seksualno obrazovanje postiglo određene uspehe među nama. Prosečan laik već može da spekuliše o statističkoj prevlasti klitoralnih orgazama nad vaginalnim. A kako je seks sve manje tabu tema, tako lakše i bez zadrške pričamo s partnerom o svojim željama. A ako se i dalje stidimo da pitamo svog partnera šta žele, a šta im smeta, u nastavku vam otkrivamo najčešće misli muškaraca tokom seksa.

Skrivanje nesavršenosti

Nijedno ljudsko biće nije savršeno. Muškarci znaju da žene imaju i celulit i strije… I oni žele da vide naše nesavršenosti. Skrivanje i previjanje je besmisleno. Kako god da sebe doživljavate, zapamtite glavnu stvar: trebalo bi da budete ponosni na svoje telo u krevetu.

Vizuelni opseg

Stara istina – da čovek voli očima – nije prestala da važi. Muškarci vole da posmatraju, kontempliraju. Stoga, sve poze, pokreti  koje žene tako uspešno demonstriraju, na primer, na plesnom podiju, apsolutno nisu zabranjene da se prenose na seksualnu platformu. Leđa se izvijaju, nožni prsti su ispruženi. Takođe pomaže da naučite neke od najuzbudljivijih poza i da se povremeno nađete u njima. U muškim razgovorima o ženama, najupečatljiviji kompliment je: „Ona se ponaša kao porno zvezda u krevetu “. Upravo ti zamrznuti kadrovi iskaču u čovekovoj glavi tokom sesija samohipnoze na temu „život se ne živi uzalud“.

Šta to muškarci priželjkuju u krevetu- kontakt očima

Seks nas pretvara u životinje. Radimo čudne stvari, jedva govorimo, ujedamo, a onda provedemo par minuta u tišini, kao da se vraćamo civilizovanoj komunikaciji. Dakle, ponekad se sumnje uvlače u glavu muškarca – da li je ona bila pri sebi? Da li se seća šta je sada radila ili je to bilo stanje nesvesne meditacije? Probuditi niske instinkte u ženi nije veliki podvig, ali ovladavanje ličnošću svojom samokontrolom i smislom za humor je druga stvar. Slobodno ponekad dajte muškarcu do znanja da ste svesni svojih postupaka. Samo ga pogledajte u oči. Posebno tokom oralnog seksa.

(Ne)poželjne dlačice…

Dlačice nam rastu na najneočekivanijim mestima – na prstima, na leđima, u nosu… I muškarci su sa njima u potpuno mirnoj vezi. Kada su žene u pitanju – stvar je ipak malo drugačija. Kada vidimo dlačice bilo gde osim na koži glave, obrvama, trepavicama i intimnoj regiji, počinjemo da paničimo. Muškarci ne znaju na koje sve magične načine dame uklanjaju neželjene dlačice. Ali, osim pazuha i nogu, delikatna mesta kao što su prsti na nogama, gornja usna, donji deo leđa, stomak, brada… uglavnom ostaju neprimećeni. I neće uticati na seksualni užitak muškarca.

Facijalne eskpesije

Mnogi perfekcionisti se žale da njihovi partneri retko imaju seks sa vedrim licem. Recimo, raspon mimike se kreće od koncentrisane poniznosti do strasti. S jedne strane, to su, naravno, hirovi, ali s druge strane, ako bolje razmislite, šta muškarac očekuje od seksa? Pre svega, da se žena oseća dobro. A kada za vreme seksa vidi radost na njenom licu i,osmeh, smiri se – znači da sve rad kako treba.

Šta to muškarci priželjkuju u krevetu- seksi odeća

Da znate, drage dame, koliko je muškarcima teško da izgovore fraze poput: „Hajde da obučeš visoke čizme, čarape, onaj kožni kaiš koji nosiš na posao i seksi donji veš. Činilo bi se normalnim zahtevom, ali u stvari, muškarci svoje erotske želje često izražavaju gestovima. Zato se ne plašite da ponudite različite opcije. Čarape, sandale i podvezice – sve ovo će dodati erotičnost onome što se dešava. U ekstremnim slučajevima, uvek možete da razlikujete protestne intonacije u njegovom nijansu i da se otarasite svega suvišnog usput.

Muškarčev ponos

Ne razgovaraju svi muškarci sa svojim penisom i ne daju mu ime. To više liči na američku komediju. Ali u muškoj psihologiji postoji određena podela na „ja“ i „on“. Makar samo zato što je njegovo ponašanje tako nepredvidivo. A pošto ih ima dvoje, onda se odnosi sa njima moraju graditi odvojeno. Nemojte zapostavljati njegov ponos.

Budite opuštenije

Ne čuvajte golotinju samo za spavaću sobu. Zadirkujte svog muškarca i tokom obavljanja običnih aktivnosti. Na primer, popijte kafu u poluotvorenom bade mantilu… Nemojte se plašiti.

Šta muškarci priželjkuju u krevetu- Na poslu, kod kuće i svuda

Znate kako se muškarci hvale ženama? Ne „ona mi je najpristojnija“ i ne „ona mi je najlepša“, već ovako: „Moja žena je uvek spremna za seks i svuda!“ I svi kažu: „Da, srećniče…“ Tokom godina, impulsi se daju muškarcima sve teže, pa ako nema pravih razloga za odbijanje, onda entuzijazam i reciprocitet bio bi najbolji odgovor. A još bolje kada inicijativa dolazi od žene. Čak i ako niste raspoloženi, lepo je znati da ste željeni.

Gotovo je nemoguće da muškarac ne voli seks. Postoji čak i takva američka muška izreka: „Seks je kao pica, čak i ako je loš, ipak je dobar.“ A o misterioznoj ženskoj seksualnosti, pročitali smo toliko zastrašujućih priča da se ponekad gubimo u nagađanjima. Kako joj je bilo? Nije uvek jasno. Zato, drage dame, recite svom muškarcu u toku seksa kada vam nešto prija. Na kraju krajeva, nije vam teško, a partnerovo samopoštovanje će odmah naraste.

Lepota i zdravljeAlbina Gavrilovic/iStock/Getty Images Plus via Getty Images

Najnovije na portalu Marie Claire

Opširnije