Olja pozvala Kebinu ljubavnicu: Od reči koje joj je izgovorila zalediće se svaka žena

od strane | feb 11, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Kebina supruga uputila pretnje njegovoj ljubavnici

Iako veoma cenjen tekstopisac, Ljiljana Jevremović je široj javnosti postala poznata kao ljubavnica Dragana Kojića Kebe, kome je rodila ćerku Inu, koju pevač nikada nije priznao.

Ljiljana je napisala brojne poznate hitove, za koje je nekada, kako sama priznaje, dobijala ogroman novac, dok danas radi kao prodavačica u poslastičarnici za manje od tri evra po satu.

Pročitajte: Keba bi najradije spalio ovu sliku iz prošlosti – Ljubavnica je pored njega blistala FOTO 

Printscreen

U emotivnoj ispovesti, nekadašnja ljubavnica Dragana Kojića Kebe prisetila se poznanstva koje joj je promenilo život, te agonije kroz koju je prolazila zbog sudske bitke sa Kojićem, ali i zbog pretnji koje joj je, prema njenim tvrdnjama, uputila Kebina supruga.

Pročitajte: Bivša ljubavnica sve otkrila – Keba zarađuje na hiljade evra, a vanbračnoj ćerki uplaćuje bednu alimentaciju 

Ata images

– Ovo ću sada reći prvi put. Na vrat su mi se kačile i Kebina supruga i Kebina menadžerka, ja u bolnici ne znam da li će mi dete koje je tada imalo tri meseca preživeti, Ina u staklenom boksu, za nju svaka kap mog mleka može da bude život, one mene zovu, a ja ne smem da se ne javim na telefon. Jedna preti zatvorom, ova druga isto preti, a ja ne znam ko je i šta je, ima neke silne diskoteke po inostanstvu. Ja prestravljena se borim za život deteta, zovem Kebu i plačem i molim, vrištim, čas plačem, čas kunem i molim da me ne zovu i ne uznemiravaju. Svi su u bolnici bili obavešteni da nikoga ne puštaju do Ininog boksa sem mojih roditelja. Kebina supruga me je pozvala i rekla da je snimila kako ja vrištim i kako se ona i drugarica smeju. Kružila je po estradi ta kaseta, možda je i dan-danas čuvaju, kako se Olja Kojić smeje mojim vapajima majčinskim sa svojim drugaricama, smeje se jednoj majci koja ne zna da li će joj dete preživeti. Ja sam molila da me ostave na miru. Ja se sada tresem i nije mi dobro – ispričala je Ljiljana kojoj je evociranje ružnih uspomena za „Novu.rs“ nateralo suze na oči.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

IZVOR: STORY

FOTO: ATA IMAGES, PRINTSCREEN

Pročitajte i…

Opširnije