Olja i Keba u očajnom stanju: Ono što im je sin priredio slomilo bi svakog roditelja

od strane | jul 12, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Sin Dragana Kojića Kebe otkazao svadbu

Igor Kojić i glumica Teodora Bjelica, posle višemesečne ljubavi raskinuli su vezu i prekinuli svaki kontakt. Iako su, kako piše Star, zakazali svadbu za novembar, do nje, nažalost, neće doći. A, Teodora je rasknula s Igorom, jer im se, navodno, stavovi u mnogo čemu ne podudaraju.

Pročitajte Keba pao u očaj zbog ćerke – Dobio zeta malo mlađeg od sebe, a to nije jedini problem FOTO

Ata images / Instagram

– Igoru nije svejedno, žao mu je zbog Teodorine odluke, nije to očekivao jer su zakazivali venčanje. Zbog nje se odselio iz porodične kuće, a sada se pakuje i vraća kod roditelja. Kada je saopštio Kebi da svadbe neće biti i da je Teodora s njim raskinula, on je prvo bio u šoku i mislio da se Igor šali s njim. Kada je shvatio da nije šala, rekao mu je da je bolje da se to sada desilo, nego da je opet kao sa Severinom pravio svadbu a onda nakon nekoliko meseci da dođe do razvoda.

Pročitajte Razveli se Keba i Olja posle trideset godina braka – Kojićeva ljubavnica iznela sve detalje u javnost 

Ata images

– Keba i Olja od početka nisu podržavali tu vezu, jer se njima nije svidelo što se glumica za skida bez problema zbog uloge. Međutim, videli su da se Igor zaljubio i ćutali su, šta će, podržavali su ga i kada je rekao da će da se ženi. Sada deluje da su srećni što je na vreme došlo do raskida i što svadbe neće biti – rekao je izvor blizak Kebi za Stars.

Pročitajte Keba u strahu za ćerku, njegove reči slamaju – Plačem za njom svakog dana, samo ja znam kako je

Dragan Gajić

Sin Dragana Kojića Kebe je posle razvoda od hravtske pevačice utehu pronašao u obilasku manastira, dok ga roditelji sada savetuju da na neko vreme ode  kod sestre u Ameriku.

Najnovije na portalu Marie Claire

IZVOR: STARS

FOTO: RAJKO RISTIĆ, DRAGAN GAJIĆ GAJA, ATA IMAGES

Pročitajte i…

Opširnije